Kruger Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) posiadam mobo a7n8x delux, podczas podlanczania x850xt okazalo sie ze jeden z dodatkowych kabli zasilania nie byl podlaczony, podczas wlaczenia kompa wywolalo to iskierkie i maly swad :/ teraz do kart na agp nie dochodzi zasilanie (wiatraczki sie nie kreca i takie tam), ale komputer odpala sie. Czy oznacza to pozegnanie sie z ta plyta czy jest jakas szans na odratowanie tego? Pozdrawiam Edytowane 25 Września 2006 przez Kruger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Sprawdz karte na innym kompe.Bedziesz znał odpowiedz karta czy płyta(AGP). Edytowane 23 Września 2006 przez talib666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruger Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 karta dziala, pomylilem sie, chodzilo mi o to czy da sie cos zrobic z plyta glowna:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zobacz co dokladnie sie spalilo na plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruger Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 tzn jak? na plycie widac sladow, poprostu pstryklo i poczulem zapach spalenizny, po czym agp przestalo Jak wloze jakakoliwek karte graficzna to sie monitor nie odpala a wiatraczek na grafie sie nie kreci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 to może cała płyta się sypła, a nie tylko agp ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Szukaj Vmosa mocy odpowiedzialnego za zasilanie AGP ( bedzie blisko portu) Podejrzewam ze on poleciał do krainy wiecznych mosów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 To ja mam inne pytanie. Ostatnio oddalem po raz kolejny grafe do serwisu. Posadzono mnie o to ze spalilem ta karte wkladajac ja do portu AGP. Dla mnie to jakas abstrakcja!!!!!!!!!! Wedlug mnie to niemozliwe i serwis mnie robi w ch***. Sorry za off Ps stalo sie na takiej plycie jak w temacie. Plyta dziala do dzisiaj na innej karcie AGP. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 mib jesli zle wlozyles to teoretycznie mozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 mib jesli zle wlozyles to teoretycznie mozliwe. Dobra to mnie w takim razie oswiec jak to zrobic. Bo ja nie wiem. A nawet jezeli rozwalaby sie karta to istnieje duze prawdopodobienstwo ze AGP tez by sie rozwali. A niestety/stety tak nie jest AGP ma sie bardzo dobrze. Po prostu firma robi mnie w kulki i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "jesli" daje powiedzmy 2% mozliwosci, z czego "teoretycznie" nastepny 1%.... :> Tak, zapewne leca w kulki, ale w totka tez mozna wygrac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 "jesli" daje powiedzmy 2% mozliwosci, z czego "teoretycznie" nastepny 1%.... :> Tak, zapewne leca w kulki, ale w totka tez mozna wygrac ;) No wygrac mozna teoretycznie (z rachunkiem prawdopodobienstwa) albo mega fartem. Wracajac do teamtu IMO nie ma szans aby tak spalic karte aby cos jeszcze nie ucierpialo przy tym. A z firma walcze dalej z reszta nie tylko ja walcze ale sporo innych osob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 @Kruger : a wrzucałes może kartę pod PCI na nią ?? jak taka działa to AGP odeszło i trudno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...