pablo163 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Witam Robie wc moje plany sa bardzo wieli pisalem juz o nich .No ale jak ja to wykonam to bedzi mi bloczek sie szronil . A to grozi katastrofa. Zwarcia itd jest na to jakas alternatywa??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 oklej go panką( takie szare coś) powinno pomóc ,albo jakikolwiek inny isolator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A gdzie to kupic jaka jes tego dokladna nazwa??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 zależy jaką bedziesz mial rożnice temp. jak dużą topowinno być w jakims hydraulicznym czy pobuszuj po praktikerze( lub tym podobnym) i cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ja dzisiaj w CHEMII we wrocku kupilem pianek poliuretanowa - zielonyy kolor - wlasnie obkleilem tym pelta z boku - zeby do srodka sie nic nie dostalo - do srodka socketu tez sie zaleca oraz z tylu socketa - na odwrocie MOBO szron nie straszny wtedy - temp pracy -40*C wiec starczy (o piance mowie) cena 11zl - dosc duze opakowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...