metal Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ghyhyhy... widzieliście tą reklamę z policją co jedzie na imprezke ?buhahaha... LOL ghyhy... ta reklama mnie powaliła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 tia bk z niej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 głupota tej reklamy jest powalająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 głupota tej reklamy jest powalająca Zgadzam sie, wogole inne odminay cipsuf sa debilne jakich malo (IMHO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 "Chipsy przyszły" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 teraz na smerfy bedzie sie mowic chipsy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Moze ktoś to po krótce opisać bo niestety w akadmiku nie mam tv i nie miałem okazji tego zabaczyć :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Moze ktoś to po krótce opisać bo niestety w akadmiku nie mam tv i nie miałem okazji tego zabaczyć :-(smerfy jedza chipsy i jedza i jedza nagle wezwanie do "imprezki" no i jada, przyjezdzaja wchodza a tu gostek z kuchni wychodzi, patrzy widzi chrunchipsy i mowi "o chipsy przyszly" :twisted: :twisted: w tym momencie smerf chowa chipsy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tak samo glupia jak ta wczesniejsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Tak samo glupia jak ta wczesniejsza :P bo im o to chodzilo, glupia wiec kazdy o tym gada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Głupota w reklamach rulez :? Lubie humor w reklamie, ale to jest na poziomie Kiepskich..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A co ty masz do Kiepskich . Ten serial ogladaja ludzie naprawde inteligentni .Jest on niezrozumiany przez rzesze ludzi ktorzy prowadza zycie jak ta rodzinka . Calymi dniami pija nic nie robia kradna rete babci itp . Uwerzcie mi sa tacy 8O ludzie w mojej dzielnicy :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a tam chodzi o chipsy - trzy psy :) jak ktos nie zauwazyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 heheh :lol: :lol: To tak jak ze strazakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 głupota tej reklamy jest powalająca Zgadzam sie, wogole inne odminay <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sa debilne jakich malo (IMHO) niesamowicie glupia reklama :P nic smiesznego :P chyba ze ten koles tanczacy z tylu z walkmanem w req :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 IMO glupia reklama ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 reklama poprostu mocno Rotflujaca:]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...