thunder_pl Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Witam chciałbym, żeby w openoffice writer, na pasku narzędzi był przycisk, tworzący nowy dokument tekstowy na podsatwie szablonu. Tzn. zamiast dawać "Nowy dokument na podstawie szblonu", a potem go wybierać, chciałbym, żeby od razu po jego kliknięciu (niekonieczne tego przycisku, raczej chodzi mi o nowy) wyskakiwał nowy dokument na podst. szblonu. Jest to do zrobiebia? Może napisałem to trochę niezrozumiale, ale mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam Edytowane 23 Września 2006 przez thunder_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 W pracy na stanowiskach zrobilem tak ze sie laduje domyslny szablon dla dokumentow. Nie pamietam w tej chwili jak to zrobilem ale na pewno to dziala od ponad roku. Kazdy tworzony nowy dokument laduje sie z szablonem. BTW to szukam jak odmulic calca przy 15K wierszach.. otwieranie takiego pliki i zapisywanie trwa wiecznosc na bardzo mocnym komputerze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 domyślny dla WSZTSTKICH dokumentów nie pasowałby by mi za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się tutaj. Jak w OOo ustawić skróty klawiaturowe do zmniejszania / zwiększania czcionki ? Google nie znajduje nic co by mnie przy tych upałach oświeciło. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Narzędzia>dostosuj>klawiatura>kategoria: format dodaj skróty pod zmniejsz i zwieksz czcionke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Kurcze nawet tam szukałem... Nie znalazłem 'decrease font' i stwiedziłem, że to nie tam. Nie pomyślałem nawet, że mam szukać 'reduce font'. :D Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...