zavader Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Witam, Proste pytanie - jak zacząć zdobywać doświadczenie w tej "dziedzinie". Chodzi mi o postać, która na imprezach, eventach, czy takich innych musi "rozruszać" publikę. Bardzo śmieszna sprawa, chętnie bym spróbował swoich sił w takiej "branży" - tylko nie za bardzo wiem od czego zacząć... I nie piszczie, że od szkoły aktorskiej - to na pewno wiem. Tylko, że takie wykształcenie to już dla "pr0" - a ja bym chciał zaczynać od małych imprez kulturowych, targów, jakiś szkół czy coś takiego. Ma ktoś z was jakieś doświadczenie w tej kwesti? Czego się łapać? Czego szukać ? Pozdrawiam, zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 zacznij od delikatnego blaznowania - np. podpal bągala na imprezie przed znajomymi - to powinno porzadnie "rozruszac" towarzycho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Popytaj Samhaina... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 zacznij od delikatnego blaznowania - np. podpal bągala na imprezie przed znajomymi - to powinno porzadnie "rozruszac" towarzycho ;)Niezłe wprawki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 To sa rzeczy ktorych ciezko sie nauczyc :) Musisz miec po prostu poczucie humoru takie zeby moc wszystko obkrecic w zart :) Poogladaj sobie jakies filmy z takich imprez :) Ogolnie prowadzilem wesele kiedys raz.. i powiem ze jest to nie lada wyzwanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Źle mnie zrozumieliście... Nie pytam JAK SIĘ NAUCZYĆ, tylko gdzie znaleźć taka pracę, koło czego się zakręcić, gdzie szukać pierwszych "ofert pracy".. JAK to robić, to ja wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 @zavader obejrzyj sobie Wodzireja ze Stuhrem to zobaczysz jak sie zdobywa fuchy. Wystarczy wydymac kumpla , sprzedac dziewczyne , przeleciec jakas stara babke i pobic pare osob sukces murowany... piosenka radosc w nas wyzwala lalalala la lala la. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 zav, kolesia z WGT mogles zastapic od razu... niezapomniane: "I oczywiscie Team Pentagram wygrywa 16:16" :lol: Co jak co, moim zdaniem nadalbys sie do takiej roboty :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...