Ahmeni Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) Witam Jeśli temat się już pojawiał to bardzo przepraszam, zrobiłem krótkie przeszukanie forum i nic nie znalazłem a sprawa jest niestety bardzo pilna, w dodatku online jestem tylko z doskoku. Właśnie zrobiłem ojcu total reinstall systemu i poinstalowałem sterowniki pobrane ze strony acera. Wszystko fajnie ładnie, tylko że BT tam nie znalazłem. Czy byłby ktoś taki miły i wspomógł mnie linkiem? Tak przy okazji są w ogóle polskie albo niemieckie wersje oprogramowania Acera do pobrania? Ojciec po angielsku nie kuma za bardzo, w lapie miał preinstalowane niemieckie kiedyś i teraz też by tak chciał. EDIT: znalazłem drivery. Wskazówka dla innych poszukujących: zamiast na acer-euro, szukajcie na http://www.acer.com.hk (na stronie europejskiej brakuje niektórych plików :mur: ). Teraz mam kolejny problem. Zainstalowałem drania ale uporczywie twierdzi że urządzenia bluetooth nie znaleziono. Edytowane 27 Września 2006 przez Ahmeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...