Rorschach Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Witam, bardzo często korzystam ze skype, posiadam słuchawki z mikrofonem, ale cały czas one mi przeszkadzają i wogóle mam ich ostatnio serdecznie dosyć. Normalne słuchawki bezprzewodowe z mikrofonem są dosyć drogie i niedawno wpadłem na następujący pomysł. Zakupić bluetooth i dokupić do tego jakiś bezprzewodowy zestaw słuchawkowy do telefonu komórkowego. Tylko nie wiem czy coś takiego działa i czy wogóle współpracować ze skypem. Co o tym sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ja mam zestaw SE HB608, chyba tak sie nazywal i dziala to bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 a jak myślisz czy jak wrzucę dowolne słuchawki (u mnie też chyba będzie SE), to czy będzie działalo?? Właśnie dziś z allegro dostałem bluetooth i słuchawki Nokia bh200 wszystko ok, jestem umiarkowanie zadowolony. Dlaczego umiarkowanie? Ponieważ spodziewałem się wiekszego zasięgu (tak około 6 m), ale jak kawałek odejdę wtedy mam dosyć duże trzaski. Ale wyniki póki co mnie zadowalają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...