tomcyk Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 jakbyscie porównali ktoory jak sie sprawuje bo mam 2002 i jest gitowy.... Ale jak wyglada 2003 tzn jak Wam sie uruchamia i tak dalej:):):):):) Rzucajcie opinie bo z tego co widziałem w opcjach szukaj to wileu z Was juz na nim działa:):):) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A ja siedzę na orginalnym 2001 i mi z nim dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :)Ja mam podobne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :)Ja mam podobne zdanie. oo i ja tak samo mysle... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :)Ja mam podobne zdanie. oo i ja tak samo mysle... 8) A ja myśle tak samo jak wy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :)Ja mam podobne zdanie. oo i ja tak samo mysle... 8) A ja myśle tak samo jak wy :D:D Co by nie bylo ja sie zgadzam z przedmowcami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja też mam 2003 - bo 2002 przestał się uaktualniać ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ja mam 2003 tylko dlatego ze lubię jak coś jest nowe :)Ja mam podobne zdanie. oo i ja tak samo mysle... 8) A ja myśle tak samo jak wy :D:D Co by nie bylo ja sie zgadzam z przedmowcami :D a ja tez .Mam 2003 8) sprawuje sie swietnie chociaz jeszcze nie mialem zadnych interwencji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 2003 jest OK. Pozdro..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 2003 ma ladniejsz ekran jak wysyla maile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ale w sposobie dzialania......szybkosci otwierania -sprawdzania.... w obciążeniu systemu??????? Nie ma żadnej róznicy? To pieprze tez se instalujebo jak ktoś to juz tu powiedzial "tez lubie mieć nowe":) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...