srekal34 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam. Dostałem ostatnio mejla nt. NLSu(http://www.kursuwodzenia.pl/nauka_nie_zalogowany.html#) i wydaje mi się kompletnie idiotyczne, a niektórzy mówią ze to działa. Słyszeliście coś o tym? Nie żebym miał jakieś problemy z kobietami ale we wszystkim trzeba dążyć do doskonałości :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 LOL ale żeś teraz srogo przywalił :lol2: Mało to masz dziewczyn w okolicy że musisz ćwiczyć podrywanie na komputerze? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 nie zauwżyłeś zę ten temat jest z przymróżeniem oka;) ciekawy jestem tylko tego no ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) czlowieku idz lepiej na dyskoteke i tam kombinuj a nie przed pc :) moim zdaniem to nic nie warte, kazda dziewczyna jest inna i reaguje na zupelnie co innego :) zeby juz robili poradniki do takich rzeczy o_O jeszcze troche a sex odejdzie w zapomnienie i zostanie tylko cybersex o_O Bez obrazy, ale takie poradniki sa bardziej dla idiotow :) Edytowane 2 Października 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Chyba wykupię to : "Dotyk i zakładanie kotwic" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) ja tam swoją żonę ściągnąłem z czat.wp.pl :D... wchodzisz pan.. zostawiasz nietuzinkowy nick, prosty aczkolwiek przykuwający uwagę i nie do końca płytki typu marian28 :D.. i czekasz kto się złapie w sieć :twisted: Potem gadasz, wybierasz najciekawsza duszę... umawiasz się i wuala :) Edytowane 2 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dzis moj profesorek z filozofii stwierdzil ze mózg kobiety to uproszczona wersja mózgu meżczyzny, wiec nie wiem po co komplikować sprawe tymi poradnikami. :D czlowieku idz lepiej na dyskoteke i tam kombinuj a nie przed pc :) moim zdaniem to nic nie warte, kazda dziewczyna jest inna i reaguje na zupelnie co innego :) zeby juz robili poradniki do takich rzeczy o_O jeszcze troche a sex odejdzie w zapomnienie i zostanie tylko cybersex o_O Bez obrazy, ale takie poradniki sa bardziej dla idiotow :) Nie rozumiesz tego zeby traktowac to z przymrozeniem oka? wiadomo ze te poradniki mozna o kant... rozbić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Dzis moj profesorek z filozofii stwierdzil ze mózg kobiety to uproszczona wersja mózgu meżczyznyTo powinien mniejsze wymagania na egzaminach mieć dla kobiet :lol: Imo poradniki są do pupy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 To powinien mniejsze wymagania na egzaminach mieć dla kobiet :lol: Imo poradniki są do pupy :wink:W tym temacie akurat z Tobą sie zgadzam. To pewnych rzeczy trzeba dojśc samemu a nie z poradnikami za SMS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 a jak to nie zadziala to moge ich pozwac?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 dajcie spokuj... takie coś to jest niewiem dla jakiego ułoma... nawet na najgłupszą ścieme(niewiem nawet na kujona) można poderwać laske bez większego kłopotu na każdą jest sposób ale nie jakieś poradniki sms do których gratis dostajesz tapete na pulpit z gołą laską żebyś mógł sie "zrelaxowac " przy tym kursie ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Jeśli tak pisze w regulaminie że działa na 100% to teoretycznie możesz ;] ;]. "Poradnik podrywacza nie zadziałał" takie było by Twoje oskarżenie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) w regulaminie nic nie pisza ale w pierwszej lekcji koles mowi ze dzieki kursowi mozna miec kazda. :D Edytowane 2 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Hahaha, dajcie spokój z tym lamerstwem. Ktoś na tym trzepie kasę, ot co. A to co tam piszą, to sobie można pomiędzy bajki wsadzić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ten nls caly to niezly biznes jest. wystarczy w google wpisac "nls" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 koles mowi ze dzieki kursowi mozna miec kazda. :DJa, yhm. :lol2: Niech zarwie np. jakąś zakonnicę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Hehe ładna z tym sciema i pewnie jeszcze miliony zadowolonych ktorych ten kurs "uzdrowil" :lol2: PS: po tym kursie zadna Ci sie nie oprze nawet zakonnica :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Łatwy sposób na kasę :D ile jest takich którzy nie wiedzą jak poderwać ;) no to wtedy się uciekają do takich poradników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) hehe jak sie kobite juz dorwie to trzeba z nia dużo rozmawiac i nie kazda lubi wyuczone teksty z poradnika;] kurde drugi ,,szerminejtor" z American Pie sie znalazł (mowa o twórcy poradnika ;]) na kujona? :huh: fajne sie wydaje ale rox są dyskoteki tyle k#$%,sz^&*( i innnego rodaju dziewczyn tam jest ze cos sie zawsze trafi ;] Edytowane 2 Października 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 no dyskoteki to swietne miejsca na poszukiwania "laski", ekhm, na jedna noc chyba. chyba ze ktos z was lubi dziewczyny takie jak slynna Oksana (czy jak to sie pisze), IQ rowne wadze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) Mogliby dac jakas dziewuche w ramach praktyk :D Edytowane 2 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Witam. Dostałem ostatnio mejla nt. NLSu(http://www.kursuwodzenia.pl/nauka_nie_zalogowany.html#) i wydaje mi się kompletnie idiotyczne, a niektórzy mówią ze to działa. Słyszeliście coś o tym? Nie żebym miał jakieś problemy z kobietami ale we wszystkim trzeba dążyć do doskonałości :lol: Obawiam się, że jak nie jest się przystojnym i mądrym to chyba nawet to nie pomoże :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Obawiam się, że jak nie jest się przystojnym i mądrym to chyba nawet to nie pomoże :wink:Jak nie, tam uczą zarzucać kotwice itp. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 ;D weźcie przestańcie :) z takimi poradnikami :D szkoda nerwów to dla dzieci neostrady :) zawsze się znajdzie tą drugą połówkę :) prędzej czy później tylko trzeba próbować i wierzyć w siebie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 kolejny do topipcu roku? :lol: może ktoś zrobi poradnik "o życiu" to się liczba takich tematów zmniejszy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Tak laski na dyskotekach to tyko do jenej rzeczy sie nadaja i to nie jest rozmowa a odnosnie fajnego poradniczka to polecam zobaczyc ten skecz http://kabarety.fani.pl/articles.php?id=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Kolejny co zarabia kase na el kretynach Ja, mimo iż jestem nieśmiały (chociaż czasami potrafie w drugą stronę) to mi takie szajse nie pomagają i tyle, bo wiem co robić, ale nie wiem jaka będzie jej reakcja (być może dostane w ryja nawet, nie że boli, ale już wiem że mam przewalone, często też źle wypadam lub w najmniej stosownym momencie). Moją wadą jest przy okazji to, że jestem dobitnie szczery (ale nie aż tak że powiem że wygląda jak żulówa czy ma 'zwaloną mordę') Aragorn witaj w klubie:PA już myślałem, że tylko ja mam takie problemy Nie wiem jak te el0 baunsujące się ziomy z krokiem na podłodze mogą miec każdą - dziwi mnie to... GG: chodzi o to zeby nie przejmowac sie tym ze cos sp[ciach!]sz to jest sekret elo baunsujacych ziomkow Edytowane 3 Października 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Aragorn witaj w klubie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compnet Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Dobre to powiedzenie "el0 baunsujące się ziomy z krokiem na podłodze" Ale to i tak mija z wiekiem, chyba, że ktoś jest tak idiotycznie głupi, że chce się użerać do końca życia z kimś kogo tak naprawdę nienawidzi, a był z nim tylko na "jedną" noc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ja, mimo iż jestem nieśmiały (chociaż czasami potrafie w drugą stronę) to mi takie szajse nie pomagają i tyle, bo wiem co robić, ale nie wiem jaka będzie jej reakcja (być może dostane w ryja nawet, nie że boli, ale już wiem że mam przewalone, często też źle wypadam lub w najmniej stosownym momencie).ostatnio (lol ostatnio rok temu prawie :D ) jak chcialem zapytac kolezanke czy zatanczy ze mna poloneza na 100dniowce. Jezzu ale stres adrenaliny wiecej niz przy graniu marinsem w AvP :D pozniej zapytalem przez gg troche latwiej bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...