GreenGo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Witam. Nie wiem dlaczego ale nie chce mi się otworzyć strona cooling.pl wyskakuje komunikat w FF: Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. * Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek. A w IE i operze po prostu się nie otwiera. Wczoraj jeszcze ta strona działała. Ciasteczka i pliki internetowe wyczyściłem. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Sprawdz na nowym profilu ff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Sprawdz na nowym profilu ff Z tego co widze to nie mam możliwości robienia/zmieniania profili. Mam FF 1.5.0.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 U mnie strona chodzi bez problemmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Mam problem z moją stroną. Mianowicie zrobiłem sobie lamerską stronę, zamieściłem na serwerze prv.pl i wszystko ładnie śmigało - do czasu. Od tygodnia nie mogę wejść na własną stronę. Neostradę mam podzieloną na 2 pc przez router i na drugim komputerze również nie można wejść na stronę. Opera zatrzymuje się na "przyjmowanie danych z..." i koniec. Na IE też nie działa, za to już z innych komputerów można stronę przeglądać. Strona www.prv.pl również mi nie działa. Może ktoś coś poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...