metal Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 looknijcie to: tony hawk pro skater 4 ... ... me wynik : 19465 [upgrade] [malutko w porównaniu do rekordów co są po 100.000 coś punktów !!! ghyhy] kto da więcej ? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 eEEEEEEEEEE TO JEST GRA LEGENDA THPS cos czyje ze bedzie konkurencja do tematu o 3dmarku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 hmm narazie 22305 ale to dopiero za 2 razem i po treningu na free ride ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 www.overclockers.pl>>>ZapraszamyWiekszego podpisu nie mogles zrobic? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 www.overclockers.pl>>>ZapraszamyWiekszego podpisu nie mogles zrobic? 8O buhahahaha... LOL na pr!wa takie sprawy a nie forum zaśmiecać ghyhyhyhy... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Fajne Fajne ale jak tam tyle punktow ubic :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 www.overclockers.pl>>>ZapraszamyWiekszego podpisu nie mogles zrobic? 8OCo sie tak dopier* do ludzi, A swojego team to nie mogles dac?? Poza tym juz 12 napisane. Niektorzy mieli wiekszy i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Według mnie każda nowsza część jest po prostu: wieksza, ładniejsza, szybsza, bardziej realistyczna, ma lepsze tekstury, ale i tak THPS2 jest najprzyjemniejszy i mogę grać 5 godzin pod rząd na marseille i mi się nie nudzi :) THPS 2 i 3 opisałem w 100% na mojej stronce www.xgry.glt.pl Jak kogoś to interesuje to niech zajrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...