Tomeq Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Mam pilne pytanie !!!!! Czy zasilka bedaca w Chieftecach standartowo pasuje do wszystkich prockow(chodzi mi o Athlona XP) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Na 100% Obecnie wszystkie zasiłki mają dodatkowy kabel zasilający do płyty głównej, ale tego wymagają tylko (na razie) płyty pod PIV, zatem do Athlona XP spasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Dzieki bardzo, a myslalem ze juz nikt mi nie pomoze !! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Znowu ktos odkopal tego "dramatycznego" (Chieftec vs cisza- boshee...) posta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...