thelazyone Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 W ATT w Hardware / Overclocking settings... / w zakładce Fan ustawiłem sobie odpowiednio tą tabelke z temperaturami i obrotami. działa. ale do wyłączenia kompa. po włączeniu ustawienia wracają do domyślnych. dlaczego nie pamięta moich ustawień ?? Zaznaczyłem Include in profile , zapisałem profil i zaznaczyłem Load selected profile at startup. W Hardware, General settings włączyłem Apply hardware settings at startup. ATT używam tylko do kontroli wentyla na grafice (grafa nie kręcona). Używam najnowszego ATT, na starszym też mi nie działało. Ktoś wie co źle zrobiłem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 W ATT w Hardware / Overclocking settings... / w zakładce Fan ustawiłem sobie odpowiednio tą tabelke z temperaturami i obrotami. działa. ale do wyłączenia kompa. po włączeniu ustawienia wracają do domyślnych. dlaczego nie pamięta moich ustawień ?? Zaznaczyłem Include in profile , zapisałem profil i zaznaczyłem Load selected profile at startup. W Hardware, General settings włączyłem Apply hardware settings at startup. ATT używam tylko do kontroli wentyla na grafice (grafa nie kręcona). Używam najnowszego ATT, na starszym też mi nie działało. Ktoś wie co źle zrobiłem ?? A sprawdz czy nie pomoze nadpisanie tego profilu, ktory sobie teraz stworzyles (oczywiscie z zachowaniem opcji "include in profil") pamietam, ze tez mialem ten problem i to zdaje sie bylo rozwiazanie - ale w najnowszej wersji nie mialem juz zadnych takich akcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 W ATT w Hardware / Overclocking settings... / w zakładce Fan ustawiłem sobie odpowiednio tą tabelke z temperaturami i obrotami. działa. ale do wyłączenia kompa. po włączeniu ustawienia wracają do domyślnych. dlaczego nie pamięta moich ustawień ?? Zaznaczyłem Include in profile , zapisałem profil i zaznaczyłem Load selected profile at startup. W Hardware, General settings włączyłem Apply hardware settings at startup. ATT używam tylko do kontroli wentyla na grafice (grafa nie kręcona). Używam najnowszego ATT, na starszym też mi nie działało. Ktoś wie co źle zrobiłem ?? Zaznacz przy Fan control "include ine profile" oraz w zakladce "overclocking" zaznacz "load selected profile at startup". Oczywiscie najlepeij zrob swoj wlasny profil. Powinno zadizlac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelazyone Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Dziś znowu były domyślne ustawienia, no to ustawiłem ponownie, zapisałem jako nowy profil, stary wywaliłem, wczytałem dla pewności nowy, restart i działa. dzienx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelgada23 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Odswierzam wontek bo mam z tym programem pewien problem..., a mianowicie po instalacji najnowszej wersji nie moge skorzystac z zakładki "hardware--> Overclocking setting" a na to miejsce pojawiło się okienko "overclocking disabled". Wie ktoś moze jak znów tę opcję włączyć ? Ponadto nie do klikniecia są opcje tj. - system tray hardware monitoring - SMARTGART Edytowane 3 Listopada 2010 przez Zelgada23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Odswierzam wontek Że co proszę? Może by tak odrobinę polszczyzny wpleść w swoją wypowiedź? Poza tym wynik wyszukiwania daje solidny materiał do rozwiązania problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...