VerB Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 kupilem P5LD2 rev 2.01G z obsluga C2D z biosem 1207, na plycie pracowal przez 3 dni P4 541 3.20GHz i po tych 3 dniach nagle sie nie uruchamia komp. Od Matiza wziolem druga P5LD2 ale rev 1.0 i na jego mobo moj proc dziala, zamienilem wiec moja kostke biosu na jego i na jego kostce moj komp sie uruchamia i pracuje bez problemu a na mojej egpiskie ciemnosci, chce zrobic hot flashe ale nie moge bo afudos sprawdza sume kontrolna biosu pod koniec i nie chce wgrac nawet z parametrem /n, awdflash z parametrem /f tez nie moze wgrac biosu. Zastanawiam sie czy tu chodzi o inne kostki biosu, Matiza to Winbond moja to PCM. Jest ktos kto orientuje sie czy to wazne ze kostki sa inne i czy jest jakis program lub sposob zeby wgrac jego biosa z jego kostki na moja kostke?? jesli nie to w pon udam sie do sklepu i poprosze zeby to zrobili na programatorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) FAQ ASUS I945/i955/i975 - P5LD2, P5WD2 i wiele innych! :-| <edit> A nie mogłeś tam się spytać ? </edit> Edytowane 7 Października 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 kupilem P5LD2 rev 2.01G z obsluga C2D z biosem 1207, na plycie pracowal przez 3 dni P4 541 3.20GHz i po tych 3 dniach nagle sie nie uruchamia komp. Od Matiza wziolem druga P5LD2 ale rev 1.0 i na jego mobo moj proc dziala, zamienilem wiec moja kostke biosu na jego i na jego kostce moj komp sie uruchamia i pracuje bez problemu a na mojej egpiskie ciemnosci, chce zrobic hot flashe ale nie moge bo afudos sprawdza sume kontrolna biosu pod koniec i nie chce wgrac nawet z parametrem /n, awdflash z parametrem /f tez nie moze wgrac biosu. Zastanawiam sie czy tu chodzi o inne kostki biosu, Matiza to Winbond moja to PCM. Jest ktos kto orientuje sie czy to wazne ze kostki sa inne i czy jest jakis program lub sposob zeby wgrac jego biosa z jego kostki na moja kostke?? jesli nie to w pon udam sie do sklepu i poprosze zeby to zrobili na programatorze jedynie pod windą, z awardem jest lepiej bo wchodzi, i hotflasha latwiej zrobic, ale na ami tez powinno sie dac. Zalezy ile biorą u ciebie za flash na programatorze, bo jak grosze to nie ma co kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 FAQ ASUS I945/i955/i975 - P5LD2, P5WD2 i wiele innych! :-|gdybym znalazl w tym temacie cos o hot flashu to bym nie zakladal tego tematu wiec daruj sobie takie posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 hot flash sie nie udal, pomogl tylko programator, moja p5ld2 znowu zyje ale z biosem 1103, nie wiedziec czemu przez dwa dni chodzila na 1207 z pentium4 i nagle mobo odbilo i przestala zyc, wymiana biosu i znowu dziala, oby na dlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...