Astro Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam . ktory z tych dwoch psu jest wydajniejszy/mocniejszy: Modecom MC-400ATX 2.0 PFC czy Topower 400 P5 U12 OEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 W tej cenie najmocniejszy bedzie Chieftec 450W GPS ;) a sprod tych dwoch hmmm.. sam nei wiem Topower napewno bedzie cichszy, ake MC moze byc ciut mocniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiko Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ja bym brał na twoim miejscu Chieftec 450W GPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 W tej cenie najmocniejszy bedzie Chieftec 450W GPS ;) a sprod tych dwoch hmmm.. sam nei wiem Topower napewno bedzie cichszy, ake MC moze byc ciut mocniejszy Do chiefteca nie mam jakos przekonania , pozatym on ma chyba slaba linie 12V. Ten topower teoretycznie z danych jest mocniejszy od MC , ale jak wychodzi w praktyce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 348W na lini 12V,to nie jest przecież mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Krzychu7 Chieftec 450 GPC ma mocna 12 ;) do tego stabilniejsze napiecie od topowera 400W P5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Ok dzieki za odpowiedzi , ten Modecom MC-400 tez ma 348W na lini 12v , topower ma 300W -wiec on jednak odpada ,teraz mysle nad tym Chiefteciem i MC , zwlaszcza ze ten MC jest tanszy o okolo 40zl od chiefa. PS. a moj komp , ten co w sigu to bierze bardziej z lini dwunastki czy z piatki? Edytowane 8 Października 2006 przez Krzychu7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 z 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beri11 Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 A cichy jest ten Chiftec? Udzwignie Intela core 2 duo E6300 prawdopodobnie podkręcanego i 7950GT? Chciałbym cicha zasiłkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 uciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 przesadnie ciche to one raczej nie bęa ani ten na bebechach fortrona modecom ani ta delta z naklejką chiefteca. Osobiście brał bym chiefa ale co kto lubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) http://zenfist.pl/pID/164.htm a może Chieftec będzie lepszy?? 350W plus 100W około 200 złotych. Wada jedyna że trzeba dokupić kabel zasilający. A Zaleta cichy wydajny oraz duży wiatrak :) Dodam że ten zasilacz chcę kupić do C2D E6300 :D Edytowane 23 Października 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Co HK-350AP znów jest w sprzedaży?? :rolleyes: Edytowane 25 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 To znaczy że nowy fracht z Chin przypłynął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Co HK-350AP znów jest w sprzedaży?? :rolleyes: To znaczy że nowy fracht z Chin przypłynął. A co sądzicie o tym zasilaczu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 hmm 350 watt i 200zl ja bym nie kupil.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) Dobre :) _Mistrz_ >> Fajna zasilka, swego czasu to był najlepszy wybór w cenie do 200zł. Cena trochę wysoka - kumpel na początku tego roku kupił go za 179zł w jednym z łódzkich sklepów. Na sieci jest sporo recenzji tego zasilacza, również po polsku. W każdym razie model 350W bez problemów wytrzymuje obciążenie na poziomie 400W, do tego jest całkiem cichy, świetnie trzyma napięcia... Edytowane 25 Października 2006 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Wybacz Stefek, ale każdy fortron 350W po prostu wysiądzie przy HK. Nie ma co porównywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Benito a może wiesz czy ten HK to ten sam ,,stary,, dobry HK czy jakas nowa rev albo coś takiego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Niestety nie wiem. Trza by było kogoś dorwać z Proline (żeby zapodał zasiłkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Wybacz Stefek, ale każdy fortron 350W po prostu wysiądzie przy HK. Nie ma co porównywać.ja mowilem o mocy a nie o fortronach :lol: wyczulony jestes... A 350 watt za 200zl bym nie kupil... Edytowane 26 Października 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A 350 watt za 200zl bym nie kupil... Eh... nie wiem czy nadal te zasilacze tak mają ale z tego co wiem to HK miały 400W mimo naklejki 350AP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Eh... nie wiem czy nadal te zasilacze tak mają ale z tego co wiem to HK miały 400W mimo naklejki 350AP Nawet 440W, bo NeoTEC Maximus 440W = HK350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Bez przesady, to dalej prawie ten sam zasilacz, tylko z innymi kabelkami i budą. Nie gadaj bzdur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A ja bym chetnie zobatrzyl "bebechy" tej nowej dostawy. Cos mi sie nie chce wierzyc ze HK-350A jest znowu w produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) No właśnie tez jestem ciekaw czy to nie jest jakaś nowa rewizja, chociarz to napawa optymizmem (cytat z zenfista) ,,Najnowsze modele zasilaczy HuntKey nie pozostawiają cienia wątpliwości, że wróciły dobre czasy tej firmy. Elektronika została całkowicie przeprojektowana, radiatory są solidne, a stabilność napięć wzorowa,, Edytowane 28 Października 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...