Twój Pan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Skoro kazdy teraz cos nowego pokazuje, to i ja bede elo :D . Kontenerek jest wykonany nieco inaczej niz kazdy inny. Podstawa zawiera 9 odcinków (w ukladzie 3x3) rurki miedzianej 6mm po 2-3cm wysokosci, natomiast srodkowy ma ok 5cm. Jak sie spisuje? Patrz avatar :D . Izolacja narazie nie jest ostateczna, założyłem taka z racji tego, ze innej poprosu nie posiadam aktualnie ;) Edytowane 8 Października 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Podoba mi się :> Kompaktowe rozmiary :> Wykonany własnoręcznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 miły ;) ale chyba ze względu na rozmiary często musisz dorzucać/dolewać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Podoba mi się :> Kompaktowe rozmiary :> Wykonany własnoręcznie? Z pomoca kumpla, ktory pospawal mi podstawe i pozyczyl palnik do sklejenia wszystkiego w calosc ;) . Materiały sam kupowałem, projekt tez moj ;) miły ;) ale chyba ze względu na rozmiary często musisz dorzucać/dolewać? Czy ja wiem, przy dlugich kontenerch polowa ln2 zanim doleci na dno to odparuje :lol: . Bawilem sie jego wczesniejsza rewizja na di (roznica taka, ze zapinka nieco wyzej byla) i wcale czesto dosypywac nie trzeba bylo ;) Edytowane 8 Października 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ale sie skubany swieci :) Ładna robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 A jaki koszt ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Ładna ruri... ;) Tylko zapinke masz jakąś brudną... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Ładna ruri... ;) Tylko zapinke masz jakąś brudną... :lol: Bo uzywana juz pare razy ;) Koszt, hmmm stosunkowo niewielki :) Obiecane zdjęcia: Edytowane 8 Października 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 a pokaż środek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 a pokaż środek :) nic ciekawego tam nie ma :P MaSell jaka jest grubosc spodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 http://img174.imageshack.us/img174/5300/dsc03768ht4.jpg 5mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Można fotke miejsca gdzie zapinka sie blokuje? Robiłeś jakąś podcimkę/pierścień ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 "Blokuje" sie przy samej podstawie. Fajnie wyglada tak niskoprofilowo, zdjecia tego nie oddają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...