Skocz do zawartości
Arczi

Czy Moge Zamienic Za Dopłatą...?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim. Niedlugo bede odstawial kompa na gwarancje, bo dysk cos sie psuje i wywala bluescreeny o kodach wskazujących ewidentnie na HDD. Dysk mam 80GB i szczerze to teraz dla mnie juz troche mało :) :) . Kompa kupowalem w firmie, gdzie tata ma uklady, wiec moze bede mogl cos zdzialac :-P :-P . Rzecz w tym, czy jest taka opcja, ze jesli stwierdzą, ze dysk do wymiany, to doplace im troche kasy zeby dali mi dysk 160GB? :D :D . Za odpowiedzi z gory dzieki i pozdro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka wszystkim. Niedlugo bede odstawial kompa na gwarancje, bo dysk cos sie psuje i wywala bluescreeny o kodach wskazujących ewidentnie na HDD. Dysk mam 80GB i szczerze to teraz dla mnie juz troche mało :) :) . Kompa kupowalem w firmie, gdzie tata ma uklady, wiec moze bede mogl cos zdzialac :-P :-P . Rzecz w tym, czy jest taka opcja, ze jesli stwierdzą, ze dysk do wymiany, to doplace im troche kasy zeby dali mi dysk 160GB? :D :D . Za odpowiedzi z gory dzieki i pozdro ;)

JA w Sirius tak nie mogłem - musiałem sprzedać na allegro i kupić normalnie inny ( w innej firmie skoro sirius taki nie ugodowy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A no w sumie to nie jest głupi pomysł :D :D . To ten nowy wymieniony dysk sprzedałbym mniej więcej po takiej cenie, po jakiej chodzą takie nowe HDD no nie? :D

P.S. Jezeli to by wypaliło, to jakiej firmy polecacie kupić nowy dysk? Dalej Seagate czy może Samsung?

Edytowane przez Arczimodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi