Pan_Borowik Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zakupuję powoli części do WC do kompa którego niedługo kupię, układ będzie miał za zadanie schłodzić podkręconego (nie ekstremalnie) x2 3800+, jakiegos gf 79xx (jeszcze nie podjąłem decyzji) równieć oc oraz mostek na infinity. Teraz pytanie: czy lepiej kupić chłodnicę 2x120 (bip2) czy dwie 1x120 (bip), ten drugi przypadek łatwiej mi będzie upchać w budzie, ale priorytetem jest wydajność. Jak doradzacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 IMO kup dziesięć bip-ów 1x120 a wydajność będzie ta sama , ale to moje zdanie i mogę się mylić :) Proponuje przenieść do działu "Co kupić ?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Chlodnice 1x120mm - Wystarczajace Czy Nie? Czy Pojedyncza Chlodnica Wystarczy Na przyszłość - szukaj... Bartolomius - poprawiłem :> Edytowane 10 Października 2006 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 I dlaczego BIP? Cooltek Panie kolego.... I minimum 2x120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Chyba nie zrozumieliscie pytania.. tutaj jest pytanko czy dwie male chlodniczki daja tyle samo co 1 wieksza... a ze kupic coolteka to wiadomo bo robi BIP'a jak chce :) jak Ci wygodniej kup dwie male bo liczy sie powierzchnia a bedzie chyba identyk... tylko drozej to wyjdzie pewnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Chlodnice 1x120mm - Wystarczajace Czy Nie? Czy Pojedyncza Chlodnica Wystarczy Na przyszłość - szukaj... Na przyszłość - naucz się wklejać linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Czyli cooltec. Exstream Double wystarczy do pociagniecia x2 @ 2800mhz i mocno wykrecona grafe oraz czipseta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zależy jakich temperatur oczekujesz i czym będziesz na nie wiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Czyli cooltec. Exstream Double wystarczy do pociagniecia x2 @ 2800mhz i mocno wykrecona grafe oraz czipseta?Zapraszam: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212033 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Zdecydowałem się jednak zakupić C2D E6300 @ 3,2 bez zmiany napięcia i GF7900GS, którego też wykręcę tyle ile da radę. Czy Cooltek Exstream 120 Dual i dwa Fandery na min obrotach wystarczą do wychłodzenia tych komponentów? Dodam, że chipset też chłodzony wodą będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...