Skocz do zawartości
arthurrr

Hiper Hpu-4m480 480w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wiem, że były jużtematy o tym zasilaczu, ale ja mam bardzo specyficzne pytanie ponieważ odnosi się do tego z czego składa się mój pc. Otóż chodzi mi o to jak będzie się spisywał ten zasilacz, gdy w przyszłości będę miał GF 7900GS lub nawet 2x7900GS + 2GB ram + Athlon X2? CZy będę musiał wymienić na nowy?

To było pytanie o przyszłość. A jak będzie się spisywał, gdybym chciał podkręcić procesor z 1800Mhz do np. 2000Mhz?

No i jeżeli zdecydowałbym się na oc proca to czy potrzebne będzie nowe chłodzenie czy wystarczy to z pudełka (to było pytanie nie związane z tematem, ale muszę zapytać)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ent napisał(a):
Keke, masz w pape za to ze nie pochwaliłeś mi się recką :lol:

Do recki mam tylko jedno ale:

Cytat

...z obawy o utratę gwarancji niestety nie będę mógł pokazać fotek wnętrza zasilacza...

To było mało pr0 i 3l0... :lol:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Ale czego się po takiej lamce jak ent spodziewać :P

A tak pozatym to spox :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stanowczo odradzam zasilacz tej marki, dlaczego ??

Cytat

Daj spokój z tym Hiperem. Miałem go kiedyś i gorszego badziewia nie widziałe. Owszem przy słabym sprzęcie dał radę, ale przy Sandiego 3700@ 3GHz i x1800XT@PE mało kompa z dymem nie puścił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BENITO napisał(a):

Hiper to niemal to samo co produkty Aerocoola. Fabryka Andysona.

Jaki jest Aerocool już więcej ludzi ma pojęcie. Dość mocno grzejąca się chińszczyzna.

To żeś podsumował Hipera :wink: . Serio Aerocool/Hiper się mocno grzeje? I w Chinach to robią?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi