Damundo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Witam. mam zamiar kupić kartę graficzną i zastanawiam się pomiędzy dwoma rozwiązaniami: 1. Galaxy GeForce 7600GS 256Mb 500/1400 1.2ns Zalman (LINK) 2. Palit GeForce 7600GT 256Mb 575/1400 (LINK) (zdjęcie: LINK) + Pentagram Freezone XC-70 CU+ (LINK) A więc które rozwiązanie byście wybrali? P.S. Zakupu chcę dokonać w Sferisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a z jakiego powodu? Pality najgorsze chyba nie są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 jakieś kosmiczna cena tego galaxy o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) wlasnie dlatego zaczalem sie zastanawiac... nawet na allegro jest za 559 zl... GT ma wyzsze taktowanie rdzenia i kosztuje 50 zl mniej, za co bede mial cooler z miedzi i podkrece bardziej niz GS wiec sie pytam. moze ma ktos jakies doswiadczenia z tymi kartami? szczegolnie z Palitem? edit: Zakupiłem właśnie wersję GS z Zalman'em 1.2ns. Dzieki za wypowiedzi. Edytowane 13 Października 2006 przez Damundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...