qans Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 witam. mam pytanie: jaka kupic plyte glowna? mam: sempron 3000+ (s 939) samsung 200giga sata2 gf 7600gt pci expres 16x zasilka zenfista 450W glownie chodzi mi o to zeby plyta byla dobra, zebym nie musial podkrecac bo nie lubie sie w to bawic. slyszalem ze DFI lanparty sa dobre . koszt do 600zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blah Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 glownie chodzi mi o to zeby plyta byla dobra, zebym nie musial podkrecac bo nie lubie sie w to bawic. slyszalem ze DFI lanparty sa dobre . koszt do 600zlNie wiem czy dobrze zrozumialem ale : Niewazne jaka bys kupil plyte i tak nie zastapi ona podkrecania:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 no dobrze ale w takim razie jaka plyta jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jeśli nie chcesz nic podkręcać , to bierz pierwszą lepszą z brzegu - MSI , Gigabyte , ASUS ... Natomiast jeśli będziesz chciał kręcić , to bierz DFI , EPOX , droższe modele ASUSA . Twoja kasa , Twój wybór . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 zasilka zenfista 450W A cuz to za zasilacz?? :blink: Jak bym mial malo forsy, to bral bym ASRocka 939Dual, a jak sporo to cos z DFI LanParty na nF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) to podajcie jaksies dokladne modele? edit: czy taka bedize dobra? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1...szerokosc=1274# Edytowane 12 Października 2006 przez qans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 edit: czy taka bedize dobra? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1...szerokosc=1274#Będzie gut a nawet bardziej niż gut. Sam używam podobnej i jestem więcej niż zadowolony, przesiadłem sie z Epoxa i różnica jest spora (głownie OC i możliwości konfiguracji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ludzie, po co?? :) Lepiej wziąć asrock dual sataII/vsata a zaoszczędzoną kasę dołożyć do dysku lub grafiki. Napisane jest że nie do oc to dlaczego dfi ma sie marnować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ostatnio przeczytalem ze dfu nie lubia sie z sempronem . jaka inna plyte polacacie ? slyszalem ze ostatnio jakis fajny asus wyszedl. szukam plyty do 400 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Fakt, jest z tym problem, ale rozwiązaniem jest BIOS 7/04-2BTA lub 623-3. Wszystko jest dokładnie opisane w FAQ o tej płycie - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197606 Ew z takimi funduszami to może Asus A8N-E?? Edytowane 28 Października 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A moze Asus A8N5X za 265zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 szukam jak najlepszej plyty do 400zl no mzoe 450 dla takiego konfiga jaki jest opisany w moim 1 poscie ;x. ja na tym sie nie znam i mam nadzieje ze wy mi pomozecie dokonac wyboru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 No to przy takich funduszach to tylko DFI. Nic lepzego raczej nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Padlo juz pytanie, po co mu DFI, przeciez nie bedzie krecil !!! Moze cos Takiego :D http://www.softon.pl/sklep/index.php?s=pro...;ref=skapiec.pl Wszystko pasywne, super chlodzonko... Edytowane 28 Października 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 pozatym nie mam jak zaktualizowac biosa na dfi ;x bo zaden moj znajmoy nie ma athlona na 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...