krogoth111 Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Na parkiecie: ASUS P5WDH ASUS P5WDG2 Professional Asus P5W64 WS Professional Którą z nich wybrać jeśli komputer ma być: Do softowego O/C. Ma być bezproblemowy. Wszystkie USB mają chodzić nic nie ma się wieszać. Stabilność jak skała. Może woda... Kiedyś? A może tylko A/C Jedna grafika. Może SLI. Ale raczej zawsze bedzie jedna. Może inny producent niż ASUS? Bajery i wodotryski raczej niekonieczne. Płyta ma być stabilna jak skała i trzymać napiecia beż żadnych vmodów itp. DH podobno ma dropy i dlatego jej chyba nie wybiorę. W DG2 wkurzaja mnie jakies PCI Pro. Co to za badziewie. A w W64 4x PCI-E ? Na cholere komu tyle PCI-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AcsShaDe Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Numero 1 lub No. 3 :wink: . Co do innych producentow to Gigabyte ds3 (na P965i) albo dq6 Edytowane 14 Października 2006 przez AcsShaDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 ... A w W64 4x PCI-E ? Na cholere komu tyle PCI-E? Poważna wada :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) Kurczę... Nie wiem czy warto dopłacać 300zł do W64... :/ Edytowane 15 Października 2006 przez Tal-Rash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja bym Ci polecil Gigabyte DQ6 - naprawde swietna plyta glowna warta swoich pieniedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Słyszałem że C2D 4mb cache na 965 nie rozwija w pełni skrzydeł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Słyszałem że C2D 4mb cache na 965 nie rozwija w pełni skrzydeł... nie wydaje mi się to prawdą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ale 975x bedzie działał z Quad Core a 965 nie wiadomo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ale 975x bedzie działał z Quad Core a 965 nie wiadomo? http://www.purepc.pl/node/654 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Hmmm no ciekawy ten DQ6 Gigusia ale jakoś Giguś mi się kojaży z przeciętnymi mobo... Biorę W DH. Ma pilota. Moge włozyć SLI. Może kiedyś się skuszę. Bedzie obsługiwać Quadro. Ma WiFi. Kręci sie do 420-430 FSB. Tylko obym trafił wersje update z vmch do 1.85v :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 też mam zamiar kupić ASUS P5WDH al jak rozpoznać ze mobo ma 1.85v bez ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Na pudełku są numery. Ma mieć zaczynający się na 68 lub więcej w przeciwnym razie 67 lub 66 to ma 1.65v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Ostatecznie zastanawiam się nad: Asus P5W DH oraz Gigabyte GA-965P-DQ6 Ale Giguś podobno czasami dziwnie piszczy... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 :) Przeciez masz w swoim podpisie Asus P5WDH Deluxe /Zalman ZM MFC1 /Ninja SCNJ-1000. Wiec o co chodzi w Twoim pytaniu? Niby masz płytę a pytasz sie czy ja kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 Dokładnie tak... Co innego mieć a co innego mieć dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...