00Piotrek00 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 właśnie kupiłem lapa. czy jest sens używanie softu do chłodzenia s2kctl na laptopie z turionem? czy jest jakiś soft do zarządzania/ ograniczania częstotliwości cpu jak również gpu/mem na karcie? jaki to soft icon_smile3.gif mam 7300 w lapie i strasznie się grzeje 70st. chcę trochę go przykręcić, aby był chłodniejszy i cichszy. czym można kontrolować wentylatory w lapie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 właśnie kupiłem lapa. czy jest sens używanie softu do chłodzenia s2kctl na laptopie z turionem? czy jest jakiś soft do zarządzania/ ograniczania częstotliwości cpu jak również gpu/mem na karcie? jaki to soft icon_smile3.gif mam 7300 w lapie i strasznie się grzeje 70st. chcę trochę go przykręcić, aby był chłodniejszy i cichszy. czym można kontrolować wentylatory w lapie? Jak przejrzysz forum to znajdziesz odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Jak wlasnie kupiles latopa to wlasnie czas najwyzszy aby uzyc szukajki. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...