Skocz do zawartości
Konar

Klawiatura Czarna, Standartowy Układ Klawiszy

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałby zasięgnąć się was o porade. Poszukuję czarnej klawiatury z standartowym układem klawiszy (duży enter w ksztalcie litery L i podłużny backspace, home itp jako oddzielna grupa tak jak klaw. numeryczna) i musi posiadać klawisze funkcyjne takie jak kopiuj, wklej i wytnij. Może być multimedialna, że będzie miała jakieś tam przyciski do Office'a i obsługi odtwarzaczy itp. Ma się na niej wygodnie pisać, więc powinna mieć niewielki skok, ale także możliwość wciśnięcia większej ilości klawiszy (więcej niż 3 ). Pochodziłem po kilku sklepach komputerowych, ale asortyment klawiatur nie był zbyt wielki i nie znalazłem niczego co spełniało by moje warunki. Byłbym wdzięczny gdybyście podali mi jakieś modele klawiatur, które spełniają te kryteria. Cenowo myśle tak do 70zł, ale im mniej tym lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat miałem przyjemność i może nieprzyjemność w jednym pracować z klawiaturą MediaTech MT138, która posiadała standartowy uklad klawiszy, a pod klawiszami z grupy home, end itp. miała właśnie te 3 przyciski. Szukam czegoś podobnego, ale bardziej user friendly (w znaczeniu przyjemniejszy skok klawiszy i cichsza praca klawiszy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi