Skocz do zawartości
slavok

Lekka Modernizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Planuje modernizacje mojego sprzętu, modernizacje m abyć niskim kosztem wiec bez szaleństw, myślę tak:

Obecna płytę, proca oraz grafe (to co mam w sigu, ramy zostają) wymienić na:

Abita KN8 na nf4, nie ultra (dobre to do oc ?)

Do tego A64 3000+ s939

No i grafa Galaxy 7300gt,

teraz na co zwarcic uwage przy wyborze grafy i czy na tym co mam zamiar zmienić bez problemu pogram, bo już na moim starym configu np. scarface lubi przyciąć przy 800x600 :) co mnie denerwuje.

pozdro.

Edytowane przez slavOK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja wiem :P 7300gt takie: Galaxy GeForce 7300GT 128DDR3 128bit 1.4ns PCI-E TV/DVI Zalman Fan można mieć za jakieś 330zł natomias za dobre 7600gt trza sie liczyć z kwwota ponad 400zl

YogiCK co do DFI czy ASUSA to co polecasz ? z tego co wiem to ten abit jest dosc dobry nawet cena/jakosc a nie chce wywalac na płyte 500zł, abita mozna miec za 300ziko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzilo mi o 76gs a nie 76gt

taqkie 76gs 128/128 chodzi po jakies 420-430 - pytanie czy stac cie by dorzucic te 100 zeta

no tak oczywiscie 76gs moj bład... qrde musze sie zastanowić... to już nie chodzi o 100 tylko o to, że część moich gratów idzie do innego kompa bo musimy w biurze zmodernizować wiec to juz zrobi sie ponad 2 kafle za zestaw z lcd, a to ma być zestaw do biura a takowe to już mozna za 1800 z lcd skonfigurować :P ... musze sie zastanowić.

Jeżeli jednak bym sie zdecydował to jakie 76gs brać, firma, pamiatki, chlodzenie, itd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi