grzesi0soft Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 W domu mam 2 komputery, i nie chcę żeby w ten drugi wchodziły inne osoby ( szczególnie chodzi mi o mojego młodszego brata ). Na tamtym komputerze jest Windows 98. Nie chcę żeby ktokolwiek oprócz mnie miał dostęp do tamtego komputera. Nie chcę wprowadzać hasła do biosa, raczej wolę takie że przed wejściem na pulpit wyskakuje okienko z podaniem loginu i hasła. Lecz jak wstawiam takie hasło, to w porządku jest, ale wystarczy nacisnąć krzyżyk i można bez problemu wejść na pulpit <_< , żenujące, prawda ? Pamiętam tylko że w sali informatycznej w liceum też mieli windowsy 98, i nic to nie dawało takie kliknięcie w krzyżyk. Jak naprawić ten bug, albo czy jest jakiś inny sposób na uniemożliwienie dostępu do wejścia na windowsa bez podania hasła ? WIELKIE DZIĘKI za odpowiedzi !!! Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 http://sgj.cjb.net/content/view/17/54/ Opcje logowania. Lub bezposrednio przez rejestr > opcja szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0soft Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Jak przez ten rejestr ? :-) bo wyskakuje mi tam w czasie informacji że jest uszkodzony plik jakiś ? Edytowane 21 Października 2006 przez grzesi0soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0soft Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Odpowie mi ktoś ? W opcji szukaj nic nie znalazłem, na google też nic. Jak wprowadzić skuteczne hasła na Windows 98 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...