Arek460 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Mam problem z durnem a raczej dwoma , jeden 800Mhz i drugi 1ghz, problem tkwi w tym ze na ani jednym ani drugim nie chce mi sie wlaczyc komp. Czeg morze to byc wina, nie wykluczne ze obydwa sa zepsute, mi wydaje sie ze morze to byc wina zasilacza 250w, ale tez gdy wlaczam kompa to plyta glowna mi nie piszczy, a chyba powinna. nie mam pojecia napiszce mi co to morze byc, a mrze spaia sie plyta glowna :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Jak poprawisz wszystkie błędy, to Ci odpowiem w czym tkwi problem !!! Pozdr. :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) sorry za te bledy ortgraficzne ale pisze tak aby wszyscy zrozumieli , mam zepsuta klaiature, nic nie poradze,prosze usuniecie ostrzezenia Edytowane 23 Października 2006 przez Arek460 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Worda nie masz?? Albo OpenOffica?? Sprawdzales procki na innej plycie glownej?? Bo mozliwe ze to wlasnie ona jest walnieta. Zreszta jak procek jest walniety to nie ma prawa piszczec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Widzę że to "ciężki przypadek" modnej ostatnio dysleksji albo podobnego g.... - płyta będzie Ci "piszczeć" jak masz podłączony prawidłowo do płyty speaker, czyli głośnik - a jak druty od niego wiszą w powietrzu to i sygnału nie ma ! PS. Ostrzeżenia to dają Moderatorzy, na razie możesz spać spokojnie :lol2: Podaj pełną specyfikację sprzętu, bo nie wiemy nawet jaką masz płytę, pamięci, system itd. ??? Pozdr. :angry: Edytowane 23 Października 2006 przez Lzep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Worda nie masz?? Albo OpenOffica?? Sprawdzales procki na innej plycie glownej?? Bo mozliwe ze to wlasnie ona jest walnieta. Zreszta jak procek jest walniety to nie ma prawa piszczec Dobrze prawi, dac mu piwo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Plyta: ecs k7vza pamiec : 1-128 1-128 1-64 system windows 98 graf 3dfx voodoo 4 32mb aha i jak wlacze juz kompa na duronie 1gh zarown jak i na 800mhz to monitor jest czarny nic sie nie pokazuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Dziwne żeby coś pokazywał. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ja stawiam zdecydowanie na spalone proce. czy radiator na procku sie nagrzewa jak wlaczasz kompa? procki sa ukruszone? sprawdz je najpierw na innej plycie, by wykluczyc ze to plyta jest spalona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 (edytowane) no tak ale zauwazylem jden kondensatorek wypuklony Edytowane 25 Października 2006 przez Arek460 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 no tak ale zauwazylem jden kondensatorek wypuklony foty, foty, poczrstuj troche nas:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 no tak ale zauwazylem jden kondensatorek wypuklony No to pozostaje wymiana kondensatorka ,bo procki to ja wykluczam a stawiam właśnie na mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGreK Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 a podlaczales inny zasilacz?? sprobuj tez tak mialem, wszystko sie zalaczalo tylko obrazu nie bylo, powo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 sprawdziłem obydwa procki na innej płycie głównej i nic to samo co u mnie, sorry za brak fotek ale nie mam aparatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...