studioporzadku pl Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) tak. mam kartę fx5200 128mb /128bit podkręconą firmy Prolink. chciałbym zmienić w niej bios ponieważ: -chciałbym się tego nauczyć -może to coś da na wydajności -dla satysfakcji :D problem tkwi w tym, że nie wiem jaki bios i skąd go zassać... paczyłem już na innych tematach i jeśli gdziekolwiek taki bios był.. to nie do Prolinka... dlatego prosiłbym Was, żebyście napisali co jak i gdzie. z góry dzięki. http://www.mvktech.net/component/option,co.../cat,74/page,2/ na tej stronce znalazłem .. teraz powiedzcie mi jak przeprowadzić najlepiej flesh? pod windączy dos? Edytowane 24 Października 2006 przez Alan332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Na grzyba flashowac ta karte?? Nic ci to nie da, a jeszcze jest ryzyko ze sie nie dua i karta bedzie dead. Jesli juz tak bardzo chcesz flashowac ja, to radzil bym z pod DOSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioporzadku pl Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 napisałem po co to chce robić... ale nie będe tego robić bo te biosy w necie są dzikie jakieś... nie do mojego modelu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Zgraj sobie bios do pliku i wgraj go ponownie. wystarczy do nauki. Przed wgraniem mozesz sobie podniesc troche taktowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...