the_quick Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Pytanie w sumie bardziej z ciekawosci, bo sam mam enermaxa. Na forum o enhance mowi sie przy jednym z chieftec'ów i podobno to bylo straszne badziewie. Ale czy ten tez jest taki badziewny? Firma po prostu badziewna czy moze tylko tamta seria? Jak go owtorzylem to mial duzo wiecej podzespolow niz zasilacz colorit. Na zdjeciach ponizej widac takie zielone elementy (nie wiem co to jest bo sie po prostu nie znam), w "colorit" zamiast tego w tym samym miejscu byl po prostu drut. Wiec tu sie wydaje to lepsze niz taki drut. Ogolnie wnetrze zasilacza A tu ten zielony element ciut blizej: Sorry za jakosc zdjec, probowalem wielokrotnie ale to jest najlepsze co udalo mi sie osiagnac. Kilka cech : +3.3V - 22A +5V - 21 A +12V1 - 10A +12V2 - 15A -12V - 0.3A +5Vsb - 2A 350W max PSU w/PFC Mysle zeby pchnac go na ebayu (jakies 50 zl), ale nie chcialbym sprzedawac totalnego chlamu. Wiec jakby ktos mogl powiedziec cos wiece niz "enhance jest do bani". Z gory dziekuje. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 zasilacz jest dobry - napięcia trzyma lepiej niż niejeden "potfuur 500W" za 60zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...