shakur_45 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 czy ktos mi powiwe, czy telefon actio traktowany jest jako stacjonarny ? jestem ciekaw czy jak ktos dzwoni do mnie zza granicy to czy telefon ten traktowany jest jako stacjonarny czy komorkowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 stacjonarny :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 No pewnie ze stacjonarny. Dzwoniac na niego tez nalicza taniej ;). Jesli sie interesujesz ta siecia... to wiedz tylko iz nie jest to niezawodny operator ;) Co prawda nie łącze sie z Actio od jakiegos czasu ale wczesniej lubiła nie działac kiedy ja tego bardzo chciałem :? Moze jakies panie chca numerek do mnie? Tak duszno u mnie w pokoju.. oh ah. Joke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 No pewnie ze stacjonarny. Dzwoniac na niego tez nalicza taniej ;). Jesli sie interesujesz ta siecia... to wiedz tylko iz nie jest to niezawodny operator ;) Co prawda nie łącze sie z Actio od jakiegos czasu ale wczesniej lubiła nie działac kiedy ja tego bardzo chciałem :? Moze jakies panie chca numerek do mnie? Tak duszno u mnie w pokoju.. oh ah. Joke :P no tu jest tyyyyyyle pań że nie nadążysz z czytaniem pm'ek zaraz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 no to super ;] dzieki za odp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...