jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Znaliscie ten problem --- http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21366&highlight= nio i kto zgadnie jak problem zostal rozwiazany ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no napisz jak!! :D jestesmy ciekawi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Strzelaj :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ale ja wiem ale wy nie wiecie a kto zgadnie jest dobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Na odwrót podpiął wentyl z czujnikiem obrotów. To był strzeł, nic innego nie podchodzi mi do głowy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no ale pytanie nadal .. co padlo ... ok wentyl podłaczylem i wentyl dzialal ale Co PADLO ?? BO juz ten problem jest rozwiazany :D ale czy ktos zganie co sie w efekcie zepsulo....?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ale ja wiem ale wy nie wiecie a kto zgadnie jest dobry :DJa stawiam że nic nie padło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no a jaka nagroda dla zwyciezcy?? ;) moze jakas wskazowka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Przy takim (przepraszam za wyrazenie) glupim wpieciu wentylatora w dzialajacy komputer moglo pojsc absolutnie wszystko. Od pamieci, poprzez napedy (HDD, cdrw, cdrom), proca, plyty, zasilacz. No doslownie wsio. Wiec ten kto zgadnie to nie jest dobry tylko po prostu trafil. Stawiam na pamieci bo po logu plyty powinno rozpoznawac i testowac pamieci i jezeli w tym momencie sie wiesza to sa to PAMIECI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no ale pytanie nadal .. co padlo ... ok wentyl podłaczylem i wentyl dzialal ale Co PADLO ?? BO juz ten problem jest rozwiazany :D ale czy ktos zganie co sie w efekcie zepsulo....?? stacja dyskietek :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Tak benek. I sie komp nie chcial uruchomic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hmm... myshka/klawiatura [a dokładniej to kabelek] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hmm... myshka/klawiatura [a dokładniej to kabelek] ? Tez o tym myslalem ale wtedy wykraczalby sie dopiero po sprawdzeniu pamieci i napedow a jemu juz po wykryciu loga plyty stawal w miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Moze padl sam WENTYL :D ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 co ty robisz czlowieku? nie masz co pisac tej ;) ? tylko w zgaduj zgadule sie bawisz? pewnie ufo przylecialo i popsulo klawiature i stad problem. idioten ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hmm... bios ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no to moze jak podlonczaliscie wentylator to przylecialo ufo i porwalo tfojego kolege ! i zjebalo mu winde :D i wykasowalo biosa i uszkodzilo zasilke :) i porobili to tak ze on nic nie pamietal :D zgadlem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 już wiem !!! ghyhyhy... jey45 wiem co padło... tobie na mózg ??? buhahahaha... dżołk mów co padło bo jak tak będziesz robił to ci coś naprawde padnie hyhyhy... a my będziemy mówi "...zgadnij sam jak to naprawić" hyhyhyhy... dżołk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 napewno padl sprzet 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 hehe, ja keidys mialem taki motyw, ze podlaczylem dwa wentyle do kompa, odpalilem i zaislacz w powietrze wylecial :D nie uciagnal biedaczek, ale dzieki Bogu wszystko przezylo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 CS się zepsuł :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 sectOr: należy dodać, że podczas uprowadzenia osoby przez kosmitów, często podczas badań alieny wsadzają różne rzeczy badanym obiektom do doopy i moze dlatego kolo boi siem przyznać ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Korki w domu :P albo monitor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 czekaj, to Ty pytales o kable ata 100 i ich wplyw na kompa (LOL) wiec pewnie kable CI padly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ok wiem ale nie miałem czasu przeczytać all waszych odp. ale ktoś był blisko noi padlo CDRW i blokowało bios i wszystko sobie satło martwe ale nigdy bym nie pomyslal ze cdrw padnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 sectOr: należy dodać, że podczas uprowadzenia osoby przez kosmitów, często podczas badań alieny wsadzają różne rzeczy badanym obiektom do doopy i moze dlatego kolo boi siem przyznać ;-) niom ;) moze mu tez czesci podmienili w kompjuterze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Po co wogóle ten topic ?? trzebabyło dpoisać w starym a nie smiecić po forum. Zupełny bezsens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a mi sie podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 YY hehe dobra koniec od dzisiaj z tymi durenstwami :D od teraz normalne posty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Po co wogóle ten topic ?? trzebabyło dpoisać w starym a nie smiecić po forum. Zupełny bezsens.zgadza sie :P beznadzieja :P zgadnij co sie zapsulo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...