Skocz do zawartości
jey45

Kto zgadnie co padło .....

Rekomendowane odpowiedzi

Przy takim (przepraszam za wyrazenie) glupim wpieciu wentylatora w dzialajacy komputer moglo pojsc absolutnie wszystko. Od pamieci, poprzez napedy (HDD, cdrw, cdrom), proca, plyty, zasilacz. No doslownie wsio. Wiec ten kto zgadnie to nie jest dobry tylko po prostu trafil.

Stawiam na pamieci bo po logu plyty powinno rozpoznawac i testowac pamieci i jezeli w tym momencie sie wiesza to sa to PAMIECI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale pytanie nadal .. co padlo ... ok wentyl podłaczylem i wentyl dzialal ale Co PADLO ?? BO juz ten problem jest rozwiazany :D ale czy ktos zganie co sie w efekcie zepsulo....??

stacja dyskietek :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...  Dołączona grafika myshka/klawiatura [a dokładniej to kabelek] ?

Tez o tym myslalem ale wtedy wykraczalby sie dopiero po sprawdzeniu pamieci i napedow a jemu juz po wykryciu loga plyty stawal w miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to moze jak podlonczaliscie wentylator to przylecialo ufo i porwalo tfojego kolege ! i zjebalo mu winde :D i wykasowalo biosa i uszkodzilo zasilke :) i porobili to tak ze on nic nie pamietal :D

zgadlem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już wiem !!! Dołączona grafika ghyhyhy...

jey45 wiem co padło... tobie na mózg ??? Dołączona grafika buhahahaha... dżołk

mów co padło bo jak tak będziesz robił to ci coś naprawde padnie Dołączona grafikahyhyhy... a my będziemy mówi "...zgadnij sam jak to naprawić" Dołączona grafika hyhyhyhy...

Dołączona grafikadżołk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wiem ale nie miałem czasu przeczytać all waszych odp. ale ktoś był blisko noi padlo CDRW i blokowało bios i wszystko sobie satło martwe ale nigdy bym nie pomyslal ze cdrw padnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sectOr:

należy dodać, że podczas uprowadzenia osoby przez kosmitów, często podczas badań alieny wsadzają różne rzeczy badanym obiektom do doopy i moze dlatego kolo boi siem przyznać ;-)

niom ;)

moze mu tez czesci podmienili w kompjuterze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...