Hugster Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Witam. Od dawna szukałem programu, który umożliwi mi ustawienie kolejności odpalania się programów w autostarcie. Tzn, zależało mi na tym, żeby FireWall odpalał sie pierwszy bo blokuje mi programy, które mają dostęp do neta. I znalazłem - po odpaleniu pokazują sie wszystkie procesy autorstartu i można ustwiać czas po jakim dana aplikacja ma sie uruchomić. Pytanie teraz czy mam ustawić przy FireWall'u 00:00:01 i na tym koniec, czy przy każdej aplikacji mam mam podawać kolejny czas? Pytanie kieruje głównie do ludzi, którzy z tego korzystają ale jeśli ktoś ma jakiś pomysł to będę wdzięczny. Program nazywa się "Startup Delayer" a do pobrania jest tu. --- Pozdrawiam Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Nie wiem jak działa ten program i nawet mi sie nie chce sprawdzać, bo d otego nie potrzeba żadnego programu. Podawałem kiedys skrypt do tego na forum, poszukaj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...