sagrespl Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Witam, jak w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Za 320 masz ASRocka Conroe X (lepszy niz MSI ale ze wzgledu na 945 nie wykrecisz mocno C2D) Za 420 masz SZAJS MSI.(szajs nie warto) Doloz 70 i kup Gigabyte 965 DS3 albo Asus P5B (i krecisz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Dokladnie sprobuj dolozyc troszke kasy i kupic Asus P5B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ja polecam Biostar Tforce 965PT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagrespl Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ja polecam Biostar Tforce 965PT :) Tak slyszalem wiele dobrego o tym Asusie, ale o tym Biostarze niewiele wiem, czy posiadasz ta plyte, ze ja polecasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Jest temat o tej płycie :) wejdź i poczytaj tam a napewno się dowiesz :wink: , w 1 poście jest FAQ aha i co do O/C to płyta jest bdb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Co do tego Biostara, to był gdzies test na PClabie i owe mobo wypadło bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziej Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 a czy ten asus lub biostar niegryzą się przypadkiem z gf7900gs/gto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 A czemu sie mają gryźć?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagrespl Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Wybralem Asus P5B, szkoda tylko, ze plyta ma tylko jedno gniazdko na ide (2 kanaly) (nagrywarka dvd bedzie musiala byc razem z dyskiem ata na jednej tasmie).Namawiaja mnie na dysk sata, no ale zobaczymy. Jutro ide po odbior plyty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...