jackkpl Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 W siriusie poszerzyla sie oferta zasilaczy, ostatnio "zasilacze" to bardzo glosny temat. Kto mi powie co lepsze: Chieftec 360 watow - 230 zl enermax 350 watow - 300 zl DOdam ze chieftec ma PFC a enermax za doplata 100 zl :-). Poza tym co to za zasilacze LEVICOM- ktos o nich slyszal i moze sie wypowiedziec? No jeszcze moze ANTEC 480 watow- za jedyne 1179 zl <- Buehehe AHa i jeszce jedno: w gre wchodzi rowniez chieftec 420 watow Ktory z nich wybrac (pomijajac roznice cen) Enermax 350, chieftec 360 , chieftec 420? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 W siriusie poszerzyla sie oferta zasilaczy, ostatnio "zasilacze" to bardzo glosny temat. Kto mi powie co lepsze: Chieftec 360 watow - 230 zl enermax 350 watow - 300 zl DOdam ze chieftec ma PFC a enermax za doplata 100 zl :-). Poza tym co to za zasilacze LEVICOM- ktos o nich slyszal i moze sie wypowiedziec? No jeszcze moze ANTEC 480 watow- za jedyne 1179 zl <- Buehehe AHa i jeszce jedno: w gre wchodzi rowniez chieftec 420 watow Ktory z nich wybrac (pomijajac roznice cen) Enermax 350, chieftec 360 , chieftec 420? A koniecznie musi być któryś z tych??? Przecież za 269 masz 420W TT, a za 289 też 420W Topowera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jakos nie mam przekonania do innych jak enermax (pewnie dlatego ze zadnego z tych wymienionych nie mialem). CHodzi o to ze chce wydac kase raz a porzadnie, i miec zasilacz ktory pociagnie mi sprzet przyszlosci, np za rok. BO jest taka prawidlowosc, ze z roku na rok komputery ciagna wiecej pradu. Kiedys 200 watow bylo looz , a teraz 300 watow za malo :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jakos nie mam przekonania do innych jak enermax (pewnie dlatego ze zadnego z tych wymienionych nie mialem). CHodzi o to ze chce wydac kase raz a porzadnie, i miec zasilacz ktory pociagnie mi sprzet przyszlosci, np za rok. BO jest taka prawidlowosc, ze z roku na rok komputery ciagna wiecej pradu. Kiedys 200 watow bylo looz , a teraz 300 watow za malo :-/A nei wystarcza ci to że tego topowera ma np. berkut którego tb1330@1800 na 2,2 ciągną grubo ponad 100 W (coś koło 140 jka się nie mylę)... Te zasiłki są naprawdę pierwsza klasa. Porównywalne z enermaxami. Poszukaj na forum. Były nawet linki do testów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 oka, zaraz lookne, ale pewnie i tak wyskocze z 400 zl i enermaxa se kupie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 oka, zaraz lookne, ale pewnie i tak wyskocze z 400 zl i enermaxa se kupie ;-)jak cierpisz na nadmiar kasy ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...