LCC Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Hej Mam taki mały problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Kilka dni temu logując się na jednym forum wpisałem login i hasło a następnie kliknęłem przez pomyłkę i zaznaczyłem opcję żeby nie zapamiętywał haseł. Od tej chwili za każdym razem muszę wpisywać hasło.... i teraz moje pytanie, czy gdzieś w windzie XP można zrobić tak aby ta opcja była anulowana i żebym mógł już bez logowania i podawania hasła wchodził na forum (oczywiście zrobiłbym to tylko za pierwszym razem a później odbywałoby to się automatycznie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Moze o czyms niewiem, ale Windows XP nie jest przeglądarką internetowa i w nim na pewno nie ma takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjuszo Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 pewnie uzywasz opery, wejdz w ustawienia i przywróć sobie Zapamiętywanie Haseł w zakładce narzedzia/preferencje/Hasła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Ok, już sobie poradziłem. PS. mam IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...