jonas Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Bez wstępu i certolenia się - mam problem z Samsungiem Z500, któren przestał się włączać. Na "power on" reaguje mrugnięciem klawiszy, czasem zabrzęczy wibrą, ale nic poza tym. Do niedawna włączał się, ale z oporami - za trzecim, czwartym razem. Wyświetlacze działały bez problemu. W serwisie twierdzą, że to wina oprogramowania, ale wczoraj wgrali nowe i kicha, nic nie dało. Teraz mówią coś o taśmach (wyświetlacza? aparatu?), ale powątpiewać zaczynam, że sami wiedzą, o co chodzi. Nic im jeszcze nie zapłaciłem, więc paniki nie ma (płatne przy odbiorze, takeśmy się umówili). Gdyby jednak nie dało rady go podnieść albo było to nieopłacalne - czy ktoś ma bliższe informacje na temat Nokii 7360? Zaznaczam, telefon jest dla mojej Księżniczki, więc bez komentarzy o metroseksualnych facetach :> Do rzeczy - wady, zalety, cechy szczególne tego modelu? Czy tej metki da się pozbyć? Czy (jeśli nie) przeszkadza w użytkowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Co do samsunga to podejrzewam że cosz taśma nie teges. A co do Noki to za tą cene nie warta mało pamieci , cienki aparat. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...