metal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ja pierdziele widzieliście zdjęcia tego karambolu w ok. poznania ??? 100 aut !!! 8O ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ludzie nie mysla i nie uwazaja jezdza jak wariaci i tyle. No i dochodzi jeszcze koltora jazdy no i stan drog w naszym pieknym kraju. Czesto przesadzaja z predkoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ludzie nie mysla i nie uwazaja jezdza jak wariaci i tyle. No i dochodzi jeszcze koltora jazdy no i stan drog w naszym pieknym kraju. Czesto przesadzaja z predkoscia. nie wspominając o bardzo małej widoczności spowodowanej mgłą :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest :( To chyba takiej mgły nie widziales, sam jakbys jechal to napewno bys w kogos za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Heh, u nas niezle sniegiem przysypalo. Kilka razy prawie sie zakopalem na glownych ulicach. A teraz jezdze Lublinem 3, bo Fabia stoi i sie klepie po wypadku. Jeszcze w dodatku w tym sniegu musialem stac godzine i walczyc z wycieraczka bo ta zbierac z szyby nie chciala... ehh. Ja juz chyba nie lubie tej cudownej "bialej zimy".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a miałem w piątek do zakopanego jechać :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zima zima lepsza taka niz chlupa. Ale mnie tez zaczyna wnerwiac. Zwlaszcza jak ostatno malo nie wyje@#$ orla z zakupami. Bo w ciagu godziny taki mroz przysunol i sie slisko zrobilo ze szkoda gadac. Lisek cos ty z ta fabia wyrabial??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Lisek cos ty z ta fabia wyrabial???????Nie ja, na ojca koleś wjechal... Choc wina nie jego to samochod na prawie 2 tygodnie z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 etam. fajnie to wygladalo - bylem i widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest :( To chyba takiej mgły nie widziales, sam jakbys jechal to napewno bys w kogos za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil !! czy napewno czy nie to niewiadomo :) wiadomo jest ze nie jezdzi sie po polskich drogach bez prawa jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest :( To chyba takiej mgły nie widziales, sam jakbys jechal to napewno bys w kogos za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil !! no napewno zakładaj że ja bym zapierdzielił a ty nie, ja sobie prawka nie kupiłem tak jak połowa idiotów jeżdzących po polskich drogach. Pozatym to mgła miała mniejszy wpływ na te wypaki, prędzej oblodzona droga była główną przyczyną całego nieszczęścia. POZDROWIENIA DLA SŁUŻB DROGOWYCH :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wiadomo jest ze nie jezdzi sie po polskich drogach bez prawa jazdy ;) wiadomo tez ze polowa dala w lape i zdala albo kupila lewe prawko :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja tam lubie zime, zasypane drogi i wiekszosc zakretow na recznym ;) Radze potrenowac co mniej doswiadczonym kierowcom wchodzenie i wychodzenie z kontrolowanych poslizgow. co do karambolu to pierwsze slysze, ile osob zginelo? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Podobno jest 30 Rannych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja tam lubie zime, zasypane drogi i wiekszosc zakretow na recznym ;) Radze potrenowac co mniej doswiadczonym kierowcom wchodzenie i wychodzenie z kontrolowanych poslizgow. co do karambolu to pierwsze slysze, ile osob zginelo? :( ... naszczęście nikt nie zginoł ale jak pokazywali zdjęcia w faktach to normalnie całe auto było w<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pod naczepe tir'a !!! 8O a wogóle to wyglądało jak wielka złomnica ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ludzie nie mysla i nie uwazaja jezdza jak wariaci i tyle. No i dochodzi jeszcze koltora jazdy no i stan drog w naszym pieknym kraju. Czesto przesadzaja z predkoscia. lol ciekaw jestem jakbys sam sie zachowal gdyby mgla ograniczala ci pole widzenia do minimu a nawierzchnia tak byla sliska ze abs i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly by nie pomogly. Zreszta i tak dobrze ze nie bylo ofiar smiertelnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 wiadomo jest ze nie jezdzi sie po polskich drogach bez prawa jazdy ;) wiadomo tez ze polowa dala w lape i zdala albo kupila lewe prawko :lol: :lol: :lol: jak jest tak jak mowicie, to zyjemu w swiecie debili. jak mozna nie zdac na prawko? ok rozumiem 2 x cos nie tak poszlo, ale nie zdac 5 razy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja zdalem za 2gim razem i to tylko dlatego, ze mialem spore doswiadczenie wczesniej. Moj kolega zdal za 6-tym mimo iz jezdzil sprawnie. Moze u Ciebie w osrodku pan egzaminator nie mierzyl linijka dokladnosci parkowania. Pomijam juz, ze na miescie KAZDEGO mozna zawsze oblac. Moze to tylko w wawie tak na kase leca s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 mgla byla jak chu... widocznosc moze na 15-30 metrow (przynajmniej w nocy jak lazilem po osiedlu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja pierdziele widzieliście zdjęcia tego karambolu w ok. poznania ??? 100 aut !!! 8O ... nie 100, a 30 ;] w TV o tym mówili, że się pomylili ....;] fajna mi pomyłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...