Skocz do zawartości
metal

k#wa ?! co siÄ™ dzieje na polskich drogach ?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie nie mysla i nie uwazaja jezdza jak wariaci i tyle. No i dochodzi jeszcze koltora jazdy no i stan drog w naszym pieknym kraju. Czesto przesadzaja z predkoscia.

nie wspominając o bardzo małej widoczności spowodowanej mgłą :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest  :(

To chyba takiej mgły nie widziales, sam jakbys jechal to napewno bys w kogos za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, u nas niezle sniegiem przysypalo. Kilka razy prawie sie zakopalem na glownych ulicach. A teraz jezdze Lublinem 3, bo Fabia stoi i sie klepie po wypadku. Jeszcze w dodatku w tym sniegu musialem stac godzine i walczyc z wycieraczka bo ta zbierac z szyby nie chciala... ehh. Ja juz chyba nie lubie tej cudownej "bialej zimy"....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zima zima lepsza taka niz chlupa. Ale mnie tez zaczyna wnerwiac. Zwlaszcza jak ostatno malo nie wyje@#$ orla z zakupami. Bo w ciagu godziny taki mroz przysunol i sie slisko zrobilo ze szkoda gadac.

Lisek cos ty z ta fabia wyrabial???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poprostu szkoda gadać całe to społeczeństwo jakieś <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest  :(

To chyba takiej mgły nie widziales, sam jakbys jechal to napewno bys w kogos za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil !!

czy napewno czy nie to niewiadomo :)

wiadomo jest ze nie jezdzi sie po polskich drogach bez prawa jazdy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no napewno zakładaj że ja bym zapierdzielił a ty nie, ja sobie prawka nie kupiłem tak jak połowa idiotów jeżdzących po polskich drogach. Pozatym to mgła miała mniejszy wpływ na te wypaki, prędzej oblodzona droga była główną przyczyną całego nieszczęścia.

POZDROWIENIA DLA SŁUŻB DROGOWYCH :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubie zime, zasypane drogi i wiekszosc zakretow na recznym ;)

Radze potrenowac co mniej doswiadczonym kierowcom wchodzenie i wychodzenie z kontrolowanych poslizgow.

co do karambolu to pierwsze slysze, ile osob zginelo? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubie zime, zasypane drogi i wiekszosc zakretow na recznym ;)

Radze potrenowac co mniej doswiadczonym kierowcom wchodzenie i wychodzenie z kontrolowanych poslizgow.

co do karambolu to pierwsze slysze, ile osob zginelo? :(

... naszczęście nikt nie zginoł Dołączona grafika ale jak pokazywali zdjęcia w faktach to normalnie całe auto było w<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pod naczepe tir'a !!! 8O a wogóle to wyglądało jak wielka złomnica ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nie mysla i nie uwazaja jezdza jak wariaci i tyle. No i dochodzi jeszcze koltora jazdy no i stan drog w naszym pieknym kraju. Czesto przesadzaja z predkoscia.

lol ciekaw jestem jakbys sam sie zachowal gdyby mgla ograniczala ci pole widzenia do minimu a nawierzchnia tak byla sliska ze abs i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly by nie pomogly. Zreszta i tak dobrze ze nie bylo ofiar smiertelnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomo jest ze nie jezdzi sie po polskich drogach bez prawa jazdy ;)

wiadomo tez ze polowa dala w lape i zdala albo kupila lewe prawko :lol: :lol: :lol:

jak jest tak jak mowicie, to zyjemu w swiecie debili.

jak mozna nie zdac na prawko? ok rozumiem 2 x cos

nie tak poszlo, ale nie zdac 5 razy 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zdalem za 2gim razem i to tylko dlatego, ze mialem spore doswiadczenie wczesniej. Moj kolega zdal za 6-tym mimo iz jezdzil sprawnie. Moze u Ciebie w osrodku pan egzaminator nie mierzyl linijka dokladnosci parkowania. Pomijam juz, ze na miescie KAZDEGO mozna zawsze oblac. Moze to tylko w wawie tak na kase leca s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi