tAgAn Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Siemka!!! obecnie siedze na socket 754 i chcialbym sie przesiasc na 939 mam juz procka ale zastanawia mnie cena jednego mobo i czy oplaca sie go kupic JEST TO ASUS A8NE kosztuje 160 zł tam gdzie chce go kupic.. zastanawiaja mnie jej mozliwosci O/C prosze o porade PRZEPRASZAM ZE NIE W TEMACIE O PLYCIE ALE SIE SPIESZE PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Opłaca. Na tym co miałem w podpisie robiła 9x300=2700. Za tą cenę imho nic lepszego nie ma. Pozdrawiam, Gyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=ASUS+A8N-E to nei jest ta mobo co w linku tamta ma 2 banki na ddr ... wiem ze to asus A8NE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak ma dwa banki na ddr to srednio mi to wyglada na A8N-E - szczegolnie w tej cenie. IMO lepiej sie dopytaj co to dokladnie jest, zebys jakiegos szrota nie kupil. EDIT: przejrzalem strone Asusa i jedyne mobo pod 939, ktore ma dwa banki RAM to A8V-MX: http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&am...me=VIA%20K8M800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak ma dwa banki na ddr to srednio mi to wyglada na A8N-E - szczegolnie w tej cenie. IMO lepiej sie dopytaj co to dokladnie jest, zebys jakiegos szrota nie kupil. EDIT: przejrzalem strone Asusa i jedyne mobo pod 939, ktore ma dwa banki RAM to A8V-MX: http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&am...me=VIA%20K8M800 ale na niej pisalo ASUS A8NE A A NIE A8V MX i nie pisalo A8N-E TYLKO A8NE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 To jakieś niepewne mobo, już sam napis i dwa banki pamięci nie świadczą dobrze o tej płycie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 ale na niej pisalo ASUS A8NE A A NIE A8V MX i nie pisalo A8N-E TYLKO A8NE Ja Ci mowie jak wyglada sytuacja od strony website'u Asusa - zadnej plty o oznaczeniu A8NE nie ma, a jedyna plyta z dwoma bankami DDR jest ta, ktora podalem. Ja bym tego nie kupowal, ale zrobisz jak uwazasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak to nie jest ta co w linku to radzę Ci odpuść. Ja A8N-E sprzedałem za 200zł z 2 letnią gwarancją jeszcze więc nie ma sensu brać jakiegoś wynalazku za 160zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak to nie jest ta co w linku to radzę Ci odpuść. Ja A8N-E sprzedałem za 200zł z 2 letnią gwarancją jeszcze więc nie ma sensu brać jakiegoś wynalazku za 160zł. wiem dalem sobie juz z tym spokoj ... mysle o msi k8n neo4 platinium 285 zl a wiem ze to w miare dobre mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...