Dalton Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Jaki polecacie wentylator do procesora amd athlon xp 2100+ ze strony http://www.4max.com.pl/ i nie musi byc wc tylko normalny :) Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 qrfa :evil: :evil: :evil: :evil: SZUKAJ :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Bylo juz duzo. Zanim zadasz kolejne glupie pytanie przeczytaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19889 :twisted: :twisted: KURNA CHATA!!! :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hyhy - chyba nowym obce jest okienko szukaczqi hyhy chyba sie jaaaa kaaa mmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 eheh ja też jestem nowy i szukałem na początku.... a to że czytam ten sam temat tylko troche inaczej opisany co dwa dni zaczyna mnie wkur..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 ej goście co tak ostro! a jak wy byliscie początkującumi użytkownikami nie zadawaliscie takich głupich pytan?? a co do tematu to polecam VOLCANO 7cu+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Najpierw powiedz ile masz kasy na wiatrak . ( 30 zł- raczej słabe ale wystarczy , 150zł -bardzo dobre chłodzenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Zalman CNPS-6000CU - ustawisz sobie dokladnie predkosc wentylatora zeby byl cichy i zarazem wydajny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 no jak masz 150zl to wez VOLCANO 7cu+ ma fanmate-a do regulacji obrotufff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 no jak masz 150zl to wez VOLCANO 7cu+ ma fanmate-a do regulacji obrotufff nie klam :!: nie ma FanMate tylko 3 pozycyjny przelacznik oparty na diodach Zenera - czyli brak plynnej regulacji obrotow :( za podobna kwote kupisz tego Zalmana CNPS-6000CU co pisalem i tammasz FanMate w komplecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 W życiu niekupuj tego zzalmana. :!: Volcano 7+ jest z pewnością duzo dużo lepszy . Chyba że niemyślisz o OC ................. . Ja mam Zalmana 6000alcu i temperatura na moim antku dochodzi do 72 stopni na 5Voltach, a na 12V wcale niejest cichy . Chyba że wersja cu jest dużo lepsza (wco wątpię) . Osobiście juz nigdy niekupię żadnego zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ... Ja mam Zalmana 6000alcu i temperatura na moim antku dochodzi do 72 stopni na 5Voltach,... a folie zdjales, czy zakladasz z folja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W życiu niekupuj tego zzalmana. :!: Volcano 7+ jest z pewnością duzo dużo lepszy . Chyba że niemyślisz o OC ................. . Ja mam Zalmana 6000alcu i temperatura na moim antku dochodzi do 72 stopni na 5Voltach, a na 12V wcale niejest cichy . Chyba że wersja cu jest dużo lepsza (wco wątpię) . Osobiście juz nigdy niekupię żadnego zalmana. Volcano 7+ jest lepsze od kazdego Zalmana, moze nieCichsze, ale wydajnieksze na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a moze jakegos spire,tylko ze chyba nie kupisz go w 4maxie Moim skromniutkim zdaniem sa calkiem niezle,sam mam od roku takiego z miedziana podstawka,i musze powiedziec ze po malych przerobkach,tzn tu i tam troche szlfowania inna pasta itd fajnie chlodzi i nie jest za drogi.Oczywiscie za volcano bedzie bardziej wydajniejszy ale te jest troche drozszy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Witam. Volcano 7+ Jak cenisz ciszę to WC "CPC" 16decybeli + 2x Cooler Master DAF-B82 do obudowy. Temperatura nie przekracza u mnie 48 stopni po 12 godzinach normalnej pracy kompa i 5x 3D Mark 2001 SE (WC bez chłodnicy). Koszt ok 190 zyli. Polecam (za tą kasę). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 co dwa razy, to nie raz :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 jesli cenisz swoj komputer nie bedziesz go chlodzil tym niebezpiecznym szytem z cpc ;/ to tyle ... daar zlamales :odwieczny swiety zakaz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 w sumie new .. wiec raczej ci tu wybaczą .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 w sumie new .. wiec raczej ci tu wybaczą .. nie ma litości, nikt nie wybacza :wink: a tak na serio to cpc omijaj szerokim łukiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Dziękuje za porade i przepraszam jeśli powtarzam sie z tematem ale jestem bardzo początkujący i nie chciałem nikogo wkurr.... I'm Sorry All :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 i tak te <span style="color:red;">[ciach!]</span>o CPC jest 10x lepsze od volcano 7cu+. nie ma to jak wóda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 kazdy początkujący mial takie problemy....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 jesli cenisz swoj komputer nie bedziesz go chlodzil tym niebezpiecznym szytem z cpc ;/ to tyle ... daar zlamales :odwieczny swiety zakaz: Ituriel: co z tym zakazem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...