Skocz do zawartości
Dalton

Jaki wentylator ???

Rekomendowane odpowiedzi

qrfa :evil: :evil: :evil: :evil: SZUKAJ :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

Bylo juz duzo. Zanim zadasz kolejne glupie pytanie przeczytaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19889

:twisted: :twisted: KURNA CHATA!!! :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak masz 150zl to wez VOLCANO 7cu+ ma fanmate-a do regulacji obrotufff

nie klam :!:

nie ma FanMate tylko 3 pozycyjny przelacznik oparty na diodach Zenera - czyli brak plynnej regulacji obrotow :(

za podobna kwote kupisz tego Zalmana CNPS-6000CU co pisalem i tammasz FanMate w komplecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu niekupuj tego zzalmana. :!: Volcano 7+ jest z pewnością duzo dużo lepszy . Chyba że niemyślisz o OC ................. . Ja mam Zalmana 6000alcu i temperatura na moim antku dochodzi do 72 stopni na 5Voltach,

a na 12V wcale niejest cichy . Chyba że wersja cu jest dużo lepsza (wco wątpię) . Osobiście juz nigdy niekupię żadnego zalmana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W życiu niekupuj tego zzalmana. :!:  Volcano 7+ jest z pewnością duzo dużo lepszy . Chyba że niemyślisz o OC ................. . Ja mam Zalmana 6000alcu i temperatura na moim antku dochodzi do 72 stopni na 5Voltach,

a na 12V wcale niejest cichy . Chyba że wersja cu jest dużo lepsza (wco wątpię) . Osobiście juz nigdy niekupię żadnego zalmana.

Volcano 7+ jest lepsze od kazdego Zalmana, moze nieCichsze, ale wydajnieksze na pewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze jakegos spire,tylko ze chyba nie kupisz go w 4maxie

Moim skromniutkim zdaniem sa calkiem niezle,sam mam od roku takiego z miedziana podstawka,i musze powiedziec ze po malych przerobkach,tzn tu i tam troche szlfowania inna pasta itd fajnie chlodzi i nie jest za drogi.Oczywiscie za volcano bedzie bardziej wydajniejszy ale te jest troche drozszy???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Volcano 7+

Jak cenisz ciszę to WC "CPC" 16decybeli + 2x Cooler Master DAF-B82 do obudowy.

Temperatura nie przekracza u mnie 48 stopni po 12 godzinach normalnej pracy kompa i 5x 3D Mark 2001 SE (WC bez chłodnicy).

Koszt ok 190 zyli.

Polecam (za tą kasę).

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi