zuy_zgred Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Niedługo planuję zmodernizować kompa. Do wydania będzie coś koło 1500 zł. MoBo::::: DFI Infinity NF UltraII M2 Procesor: Procesor AMD Athlon 64 3000+ Orleans BOX RAM::::::: Goodram 2x512MB 667MHz Grafika::: Galaxy GeForce 7600GS 256MB DDR3 1,2ns Zalman DVD-RW: NEC AD-7173A Reszta zostaje ze starego kompa. Teraz pytania: 1. Czy moj chef 360W to utrzyma? (wydaje mi się że tak) 2. Może polecicie mi jakas inna plyte glowna? Moze inna nagrywarke DVD? Części prawdopodobnie kupię koło 5-10 grudnia, ale juz musze wiedziec co kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 dla mnie wszystko OK a zasilacz tez wytrzyma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 dla mnie wszystko OK a zasilacz tez wytrzyma :wink: popieram :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jeszcze 1 pytanie: Arctic Freezer 64 wystarczy do lekkiego OC procesora? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPINACZ_ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jeszcze 1 pytanie: Arctic Freezer 64 wystarczy do lekkiego OC procesora? :) Do lekkiego o/c wystarczy BOX, fryzjer wystarczy do zaawansowanego :-P Ja bym wymiel jedna rzecz w twoim kompie.Wez sobie nagrywarke pioneer-a DVR-111 jest o niebo lepszy.Złożylem ostatnio kompa na NEC-u i chodzi jak suszarka.Jesli chodzi o LF to napewno tego nie uzyjesz ani razu, bo jam BenQ dw1655 z LightSribe i nie wypalilem ani jednej plyty LS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 LS na pewno nie będę używał :P tego NECa wzięłem z zestawów komputerowych na listopad. W sumie to też jestem za pioneerem, kumpel ma tą nagrywarkę i na razie jest zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariannSS Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ja mam Arctic freezera, naprawde super chłodzenie, szczegolnie jak zastosujesz paste CLP. Bo fabryczna MX1 jest jakas dziwna. Jesli chodzi o OC zasilacz bym zmienił. Nagrywarka moze cos ze stajni LiteOn'a ?? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 ja mam Arctic freezera, naprawde super chłodzenie, szczegolnie jak zastosujesz paste CLP. Bo fabryczna MX1 jest jakas dziwna. Jesli chodzi o OC zasilacz bym zmienił. Nagrywarka moze cos ze stajni LiteOn'a ?? Pozdr. a moze lepiej LG ? 120 zl bez light scribe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...