Skocz do zawartości
rudy 102

Płyta Pod S.939

Rekomendowane odpowiedzi

Wreszcie postawilem system i moge powiedziec dwa slowa o procku sprzedawanym przez Herkulesa na Allegro:

- zasilany jest chyba 1.4V (w CPU-Z waha sie w kolko miedzy 1.392 a 1.376 V)

- trafila mi sie rewizja E4

Dołączona grafika

EDIT: RMClock mi z kolei pokazuje, ze procek ma ustawione 1.35V. I badz tu czlowieku madry :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie postawilem system i moge powiedziec dwa slowa o procku sprzedawanym przez Herkulesa na Allegro:

- zasilany jest chyba 1.4V (w CPU-Z waha sie w kolko miedzy 1.392 a 1.376 V)

- trafila mi sie rewizja E4

http://img220.imageshack.us/img220/5121/cpuzjb4.jpg

EDIT: RMClock mi z kolei pokazuje, ze procek ma ustawione 1.35V. I badz tu czlowieku madry :|

A co to oznacza?

Nie cytuj obrazkow. Costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rudy 102 ja procek kupiłem u tego gościa http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5588938 - on sprowadza te procki z hurtowni niemieckij (spytaj sie go czy ma jeszcze w sprzedazy 3700+sandiego).

Miałem juz dwa sandiega jeden z naszej polskiej hurtowni action co ledwie wydzieralem z niego 2500mhz przy napieciu 1,48v a drugi z hurtowni niemieckiej ktory sie kreci na 3250mhz przy 1,48v - jeszcze by poszedl wyzeje ale zamale napiecie plyta mu dostarcza max to 1,5v.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi