Skocz do zawartości
lukaszek1905

Jaką Płytę Główną Podobną Do Asrock S939 Dual Vsta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam płyty podobnej do Asrock s939 Dual Vsta ULI 1695. Ten Asrock ma fajnie bo ma na PCI-e i AGP, A ja posiadam jak narazie Grafe na AGP, Geforca FX 5200 128MB, i gdzybym kupił tego Asrocka to bym miał narazie tą grafe.

Tak że najlepiej prosze o podobne płyty główne na AGP.

(No chyba że sprzedam tą grafe, ale co kupie na PCI-e?) Tak tobym pojechał narazie na geforce fx5200, a potem zmienił tylko grafe a mobo by było dalej to samo.

Prosze o podobne płytki do tego ASROCK'a.

Lub ewentualne rozwiązanie.:)

CYA

Edytowane przez lukaszek1905

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DFI Rs482 Infinity - alternatywną to ma tyko cenę, bo sprzęt jest o klasę lepszy od tego "legendarnego" Asrocka. Ma zintegrowaną grafę, którą można wykorzystać w "okresie przejściowym", bardzo dobre o/c (jak to u DFI). Jedyny minus względem Sroki to brak SATA2. Więcej poczytaj w temacie o płycie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha wszyscy polecaja ta plytke jak milo:) jako chyba pierwszy na forum ja kupilem i cos tam potestowalem :) prosba do was kochani koledzy jak bede sprzedawal w kwietniu lub maju plyte tez ja poleccie:) hehe klient sie przyda:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Hm albo kup na allegro dual-vste albo faktycznie to DFI ze zintegrowanym GF6150(w sumie to wydajnosciowo chyba wyjdzie na to samo co twoj 5200).

DFI rs482 ma x200 a nie gf 6150. Po za tym, znalezienie tych płyt graniczy z niemożliwym, nie ma ich nigdzie a jak są to za kosmiczne ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem :D http://www.sirius.pl/komputery/towar_wyszu...939_DualDD.html tylko nie wiem czy to nie jak z ASRockiem, mają w ofercie, a jak zadzwonisz to kaplica. Więc dzwońcie. Płytka super, ale fakt - spory minus to brak SATA-II :(

ps. cena: 309zł.

Edytowane przez sinsx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi