grzechuk Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 mam dwa dyski (podpis) i wszystkie partycje byly na nich utworzone za pomoca windowsowego disc menagmenta chcialem zmienic rozmiar partycji na drugim dysku, bo naszla mnie chcec na przetestowanie visty... zainstalowalem PM8 i odpalam i co widze? pierwszy dysk wyswietla sie wszysstko prawidlowo, ale drugi jest caly zakreskowany na zolto i pisze, ze jest BAD... w windowsie wszystko jest ok, partycje z drugiego dysku sa ok, smarty obu dyskow sa w porzadku. pierwszy dysk jed podpiety do kanalu 0 jako prim a dysk drugi jest podpiety do kanalu 1 tez jako prim... help? p.s. ewentualnie moge skorzystac z innego oprogramowania, ale nie acronisa, bo mi ostatnio usunal cala partycje nieodwracalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zobacz w http://paragon-software.com/demo.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 identycznie w przypadku paragona drugi dysk caly czerwony i pisze INVALID (ale przynajmniej klocki pokazuja podzial na partycje) prosze o pomoc, bo chce zreorganizowac sobie miejsce, a nie chce usuwac zgromadzonych danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...