muzEEe Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Mam dosc duzy problem , moja DVD-RW LiteON SHM-165P6S nie chce mi bootowac z plyt DVD , z plyt CD nie ma zadnego problemu. Jeszcze jedna ciekawostka jest to ze kiedy wloze plyte DVD do napedu, zrestartuje system to potem w windowsie naped nie widzi zadnej plyty w srodku ani DVD ani CD nie wazne co wloze. Problem mozna rozwiazac tylko poprzez zrestartowanie systemu i wyjecie plyty DVD z napedu. Problem ten nie pojawia sie w momencie kiedy w napedzie jest plyta CD. Dodam ze plyty DVD czyta normalnie i nie ma z tym zadnego problemu. Ma ktos moze jakies pomysly ? Edytowane 14 Listopada 2006 przez muzEEe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Może aktualizacja BIOS napędu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Może napęd pada?? Płyta DVD jest na pewno bootowalna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...