Destiny Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam, chcialem sobie wypalic plytke z czysta instalka Media Center ta metoda i potrzebuje pliki win51ic.sp2 albo win51ip.sp2 bo w moim katalogu i386 ich nie mam :( najlepiej jesli bylyby z wersji angielskiej ale mysle ze nie roznia sie niczym od tych z polskiej :) Czy posiadacz moglby podeslac mi je na mejla?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Te pliki są w katalogu głownym CD, a nie w i386 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tylko ze ja nie uzywam plytki do utworzenia mojej czystej instalki tylko tego katalogu co mam na dysku w moim lapciaku. HP przywalilo tyle syfu ze szkoda gadac, a przydalaby sie czysta instalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...