Skocz do zawartości
Gość hooded man

Pop-up Killer (freeware)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hooded man

Jaki polecicie DARMOWY program do zabijania popupow? Ale zeby mial tez opcje gnojenia flaszowych reklam?

Nie zrozumcie mnie zle ja rozumiem ze firmy zyja z reklam ale to co osatnio robia takie gry-online to zenada. Reklamy zajmuja polowe ekranu i albo maja zupelnie niewidoczny "x" albo kolo x pojawia sie jakis szmaciarki buton do forum czy innej strony, no po prostu nie da sie z tym zyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

no niesteyt jestem zmuszony instalowac ad muchera po kazdym przywolaniu backupu systemu, bo nie ma darmowej alternatywy a reklamy na golu przechoda ludzkie pojecie, ten portal jest juz nieczytelny, reklamy na tej stronie to istna nawalnica. Teraz niech sie wypchaja, za duzo chccieli, nie przeszkadzalo by mi to jak by znali umiar, ale jak mi wyskakuje reklama na caly ekran bez mozliwosci szybkiego zamkniecia to niech sie paluja - nie bedzie zadnych reklam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też używam Opery i od tego czasu internet chodzi normalnie, nie mam reklam zbędnych itd. Ale od czasu jak podinstalowałem wtyczkę flasha, to niestety niektóre reklamy przepuszcza :angry: Jednak Polecam również Operę Jest naprawdę super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do opery tworzysz sobie plik dzieki ktoremu flash na stronie bedzie otwieral sie dopiero po kliknieciu :) ja tak mam.. do tego blokada popup... aha.. na najnowszej wersji blokada flasha jest bardzo kiepska.. najlepiej to dzila na 8.54 ktora ja uzywam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi