Gość hooded man Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Jaki polecicie DARMOWY program do zabijania popupow? Ale zeby mial tez opcje gnojenia flaszowych reklam? Nie zrozumcie mnie zle ja rozumiem ze firmy zyja z reklam ale to co osatnio robia takie gry-online to zenada. Reklamy zajmuja polowe ekranu i albo maja zupelnie niewidoczny "x" albo kolo x pojawia sie jakis szmaciarki buton do forum czy innej strony, no po prostu nie da sie z tym zyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ad-muncher jest swietny niestety darmowa jest tylko wersja 30 dniowa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 no niesteyt jestem zmuszony instalowac ad muchera po kazdym przywolaniu backupu systemu, bo nie ma darmowej alternatywy a reklamy na golu przechoda ludzkie pojecie, ten portal jest juz nieczytelny, reklamy na tej stronie to istna nawalnica. Teraz niech sie wypchaja, za duzo chccieli, nie przeszkadzalo by mi to jak by znali umiar, ale jak mi wyskakuje reklama na caly ekran bez mozliwosci szybkiego zamkniecia to niech sie paluja - nie bedzie zadnych reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 A nie prościej się przenieść na inną przeglądarkę?? Ja np. na Operze nie mam praktycznie żadnych reklam popup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja też używam Opery i od tego czasu internet chodzi normalnie, nie mam reklam zbędnych itd. Ale od czasu jak podinstalowałem wtyczkę flasha, to niestety niektóre reklamy przepuszcza :angry: Jednak Polecam również Operę Jest naprawdę super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 do opery tworzysz sobie plik dzieki ktoremu flash na stronie bedzie otwieral sie dopiero po kliknieciu :) ja tak mam.. do tego blokada popup... aha.. na najnowszej wersji blokada flasha jest bardzo kiepska.. najlepiej to dzila na 8.54 ktora ja uzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Do skuteczności w 8.xx i 9.xx nie mam zastrzeżeń. IMO w 9.xx jest to dodatkowo rozwiązane w bardzo wygodny sposób. W 9.xx zmieniła się nazwa pliku w którym przechowywane są filtry (z filter.ini na urlfilter.ini), może stąd kiepska skuteczność u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 niestety kombinowalem na wiele sposobow i nic to nie dalo.. daltego uzywam 8.54 :) do poki nie da sie skutecznie zablokowac reklam we flashu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...