N1CO Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam, mam zamiar nabyć te pamięci i chciałbym usłyszeć Wasze opinie. Czy wart je brać, czy może jednak lepiej coś innego byle nie droższego. Pamięci będą znajdować się na płycie DFI więc mam zamiar wykorzystać możliwości tej płyty w oc tak więc i to się liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Według mnie lepiej jest troszkę dołożyć i kupić takie - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=217658 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1CO Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 No fajnie by było. Tylko, że nie mam tyle kasy i szukam czegoś taniego a w miarę dobrego :/ W prolinie te RAMy są po 1015 zł a dołożyć dodatkowe ponad 200zł to ponad moje siły :/ Swoja drogą wolałbym coś jeszcze tańszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Zerknij moj sig Temat przenosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zerknij moj sig Temat przenosze Cruciale bardzo dobre pamięci za nie wysoką kasę ,można polecić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zerknij moj sig Temat przenosze Jak lataja jesli mozna wiedziec ? 4-4-4-4@500MHz na max vdimm z biosu jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...